Amsterdam huorat smsdeitti

Ainakin pari vuotta sitten siellä oli jo kovin keväistä maaliskuun puolessa välissä, sieltä olikin sitten kiva palata takaisin talviseen Suomeen: D Ai niin, nyt muistan et oon noista ikkunatytöistä kuullutkin joskus: D Tota kamerajuttua en tiennytkään, kiitos.

Poikaystävällä on järkkäri kaulalla varmaan suurin osa ajasta niin parempi jättää pois tossa vaiheessa. Ollaan käyty tuolla useempaanki kertaan ja oikeasti tosi kiva paikka: Tosin hotellin valinnassa kannattaa olla tarkka koska kaikki paikat ei oo niin siistejä ja hyvä laatuisia. Muuten tässä oli tullutkin aikapaljon kaikkia juttuja. Kanavaristeily on tosiaan aika kiva ja samoin se Madame Tussauds vahakabinetti oli kanssa ihan kiva käydä kiertämässä! Ollaan käyty tuolla useempaanki kertaan ja oikeasti tosi kiva paikka Tosin hotellin valinnassa kannattaa olla tarkka koska kaikki paikat ei oo niin siistejä ja hyvä laatuisia.

Ollaan vähän mietitty et majotuttais sittenkin sohvasurffaamalla jos saadaan näin lyhyellä varoajalla paikka: D Mut varmaan hostelliin muutamaks yöks kuitenkin, vaikee löytää riittävän hyvä ja riittävän halpa. En ees tienny et Amsterdamissakin on toi Madame Tussauds, todellakin mennään sinne! Saatiin lennot varattua ja pähkäillään vielä muutaman hostellin kanssa: Oon asunu Amsterdamissa viimeset 1,5 vuotta.

Kaikki museot varmaan löytyy turistioppaista, mutta Red light districillä kannattaa käydä, samoin Albert Cyupmarktin Markkinoilla ja Museumpleinillä.. Ja kanaaliajelu on kans kiva jos on tarpeeks hyvät ilmat. Kannattaa myös käydä muillakin alueilla, kun vaan noilla pahimmilla turistipaikoilla, siellä se "oikea" Amsterdam aukee paljon paremmin.

Jordaan ja De pijp -nimiset alueet on varsinkin tosi kivoja. Suosittelen myös vuokraamaan pyörät niin ehtii nähdä paremmin kuin kävellen, pyöräily siellä on aivan erilainen kokemus kun suomessa pyöräily!

Jos haluaa bilettämään niin kaikki isommat klubit paitsi Escape, hirveä turistirysä on kivoja, esim. Paradiso ja Club air. Itse inhoan noita perusturistibaareja. Vähän pienempiä baareja, joissa on kiva tunnelma on esim. Nojoo enpä nyt keksi muuta mut saa kysyä jos tarvii lisää vinkkejä! Itse olen täällä töissä: D Mutta joo, Madame Tussaud's on ihan kiva kokemus, joskin hieman arvokas 22e. Damrakilta "pääkatu" löytyy myös esim. Nemo tiedekeskus on kuulemma näkemisen arvoinen, joskaan sinne en ole itse vielä ehtinyt.

Kanaaliajelua suosittelen ainakin kivalla ilmalla ja ihan ympäriinsä kävely antaa kivan kuvan kaupungista. Itse tykkään arkkitehtuurista todella paljon ja jo kävelykierros on ihan kokemisen arvoinen! Anne Frankin talo oli myös ihan kiva kokemus vaikken ollut kirjaakaan lukenut luin sitten ostettuani suomalaisen version museon kaupasta.

Toukokuuhun asti on meneillään myös Tutankhamon-näyttely jos muinainen Egypti kiinnostaa. Lisäksi voi tutustua esim.

Heinekin valmistukseen, timattimuseoon, pelimuseoon, Amsterdam Dungeoniin, Van Gogh-museoon, valokuvausmuseoon, juutalaisten historian museoon,tatuointimuseoon Tuohon aikaan voisi olla ideaa vierailla Keukenhoffin tulppaanipuutarhallakin, muistaakseni on jo tuolloin auki ja varmasti käynnin arvoinen!

Alkuun meinasin jäädä aina pyörien alle kun ei ole tottunut niin ruuhkaiseen pyöräliikenteeseen tai pyöräkaistoihin. Hienompiakin ravintoloita löytyy toki, esim Rembrandpleinin lähistöltä löytyy Gauchos, jossa oman kokemuksen mukaan on hyvät sapuskat! Niin ja ei se haittaa jos kamera kaulalla punaisten lyhtyjen kadulla kulkee kunhan ei ota kuvia ikkunoista ym. Itsekin kulkenut järkkärin kanssa, eivät ne horot sentään ikkunoista perään juokse: D Ja nuo parhaat klubit löytyvät vissiinkin Leidsepleiniltä?

Itse en ole tosin käynyt kun kulkuyhteydet kotiin ovat sen verran huonot.. Uuuhhhhh unohdin kokonaan tän keskustelun! Voi taivas, harmi, täällä oliskin ollut asioista tietäviä. En ole touhuun ryhtymassa mutta ihan puhtaasta mielenkiinnosta: Näin siis parhaan tietoni mukaan Punaisten Lyhtyjen alueella eri kaduilla on ns eri kategoriat. Halvimmat hinnat ovat 20 euron luokkaa. Alueelta löytyy myös strippibaareja ja live seksishow-teattereita. Strippibaariin sisäänpääsy 5 euroa, sylitanssi alkaen 10 euroa.

Hotelleita ja hostelleita löytyy alueelta monia. Alueella liikkuu myös laittomia ilotyttöjä kaduilla kuljeskellen, nämä surulliset näyt yleensä veloittavat 10 euroa koko hoito.

Asun Amsterdamissa, kaikki tietoni perustuu tyttöjen minulle tekemiin tarjouksiin alueella liikkuessani, itse toiminnoista ei kokemusta. Punaisten lyhtyjen alue on ainut paikka missä olen käynyt damissa kun asuin hollannissa 10 v sitten. Paikka on sellainen ikkunapaikka. PL- aluella on hostelleja, ite kävin polttelemassa yhen japanilaisen hostelli huoneessa paikassa nimeltä heart of amsterdam joka on hamppu museota vastapäätä, ihan siinä PL-alueen keskellä.

Kannattaa varata hostelli netistä etukäteen jos omistat pankkikortin, voi nääs olla kaikki huoneet varattu näin kesällä. No sun pitäisi ostaa joku escortti, kyllähän damissa hotellejakin on netistä vaan googletat saako sinne viedä vieraita. Tuolta löytyy hyvin infoa: Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tässä on koko hemmetin euroopan opas maksullisiin naisiin, strippibaareihin,hierontoihin ja gay paikkoihin http: I used to be recommended this blog through my cousin.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Punaisten lyhtyjen alue Kertokaapa joku tuosta alueesta Damissa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Ei siis olla menossa vaan polttamaan pilveä vaan haluttais tehdä jotain kehittävämpääkin. Niin ja jos joku osaa suositella halpaa majotusta niin sekin ois ihanaa! Muuta en osaa sanoo, kuin, että siellä on mun tietääkseni kauniita katuja ja paikkoja.

Itekki haluisin matkustaa sinne ku vaikuttaa romanttiselta paikalta joltain osin Joo tän verran mäki tiedän: D Harmittaa ku oon jonku vuoden tilannut Mondoa ja mulla on kivoja artikkeleja vaikka mistä kaupungeista, mut Amsterdamista koko vuoden aikana vaan pikku tekstinpätkä jossa todetaan että arkkitehtuuri on tosi nättiä. No eikait siinä, ulos kävelemään vaan ja ihailemaan: Onko tästä hävinnyt yks viesti?

Muistan ihan selvästi et tähän oli tullut neljäs viesti missä oli aika paljon juttua, mutten ehtinyt kovin tarkkaan lukea sitä: Jos shoppailu kiinnostaa nii Amsterdamissa on ainaki paljon vaatekauppoja ihan siinä keskustassa.

Punaisten lyhtyjen alueella on tietty ihan mielenkiintosta käydä kävelemässä. Primarkissa oon käynyt muualla enkä oo koskaan löytänyt sieltä oikeen mitään, niin en taida jaksaa vaivautua: Muutenkaan en aatellut shoppailla kun muutaman tunnin koko reissun aikana korkeintaan, en oo niin hirveenä vaatteiden perään ja sen verran vähän aikaa.

Mut kiva jos sieltä kuitenkin löytyy paljon vaatekauppoja ihan keskustasta, nopeestihan siinä sit kiertelee jonkun iltapäivän! Ja joo toi punaisten lyhtyjen alue meitä kiinnostaa kans! Osaatko kertoo tarkemmin millasta siellä on? Me ei pahemmin siellä käyty kun oli ns. Ja valokuvatahan tuolla ei kuulemma saa, eli ei kannata minkään jättimäisen kameran kanssa mennä sinne heilumaan. Punaisten lyhtyjen alueelle joku ilta meette kävelemään, se on kaikessa kauheudessaan ihan mielenkiintoinen.

Joutsenet lipuu kanavassa ja katujen molemmin puolin huorat keikistelee ikkunoissa, ihan.. D Älkää poiketko pienemmille sivukaduille oikaisumielessä, koska siellä ne näyteikkunat on entistä lähempänä ja voi tulla vähän apuamenkääpois -olo: D Pitäkää kamerat laukuissanne.

Anne Frank -museo on kans mielenkiintoinen, siellä kannattaa piipahtaa. Amsterdam on tosi nätti kaupunki varsinkin arkkitehtuuriltaan ja toi maaliskuu on oikein passeli aika vierailla siellä! Ainakin pari vuotta sitten siellä oli jo kovin keväistä maaliskuun puolessa välissä, sieltä olikin sitten kiva palata takaisin talviseen Suomeen: D Ai niin, nyt muistan et oon noista ikkunatytöistä kuullutkin joskus: D Tota kamerajuttua en tiennytkään, kiitos.

Poikaystävällä on järkkäri kaulalla varmaan suurin osa ajasta niin parempi jättää pois tossa vaiheessa. Ollaan käyty tuolla useempaanki kertaan ja oikeasti tosi kiva paikka: Tosin hotellin valinnassa kannattaa olla tarkka koska kaikki paikat ei oo niin siistejä ja hyvä laatuisia.

Muuten tässä oli tullutkin aikapaljon kaikkia juttuja. Kanavaristeily on tosiaan aika kiva ja samoin se Madame Tussauds vahakabinetti oli kanssa ihan kiva käydä kiertämässä! Ollaan käyty tuolla useempaanki kertaan ja oikeasti tosi kiva paikka Tosin hotellin valinnassa kannattaa olla tarkka koska kaikki paikat ei oo niin siistejä ja hyvä laatuisia. Ollaan vähän mietitty et majotuttais sittenkin sohvasurffaamalla jos saadaan näin lyhyellä varoajalla paikka: D Mut varmaan hostelliin muutamaks yöks kuitenkin, vaikee löytää riittävän hyvä ja riittävän halpa.

En ees tienny et Amsterdamissakin on toi Madame Tussauds, todellakin mennään sinne! Saatiin lennot varattua ja pähkäillään vielä muutaman hostellin kanssa: Oon asunu Amsterdamissa viimeset 1,5 vuotta. Kaikki museot varmaan löytyy turistioppaista, mutta Red light districillä kannattaa käydä, samoin Albert Cyupmarktin Markkinoilla ja Museumpleinillä..

Ja kanaaliajelu on kans kiva jos on tarpeeks hyvät ilmat. Kannattaa myös käydä muillakin alueilla, kun vaan noilla pahimmilla turistipaikoilla, siellä se "oikea" Amsterdam aukee paljon paremmin.

Jordaan ja De pijp -nimiset alueet on varsinkin tosi kivoja. Suosittelen myös vuokraamaan pyörät niin ehtii nähdä paremmin kuin kävellen, pyöräily siellä on aivan erilainen kokemus kun suomessa pyöräily! Jos haluaa bilettämään niin kaikki isommat klubit paitsi Escape, hirveä turistirysä on kivoja, esim.

Toiminta tapahtuu yleensa siella ns. Jotteivat kadulla kulkevat ihmiset nakisi aktia, on jokaisella naisella ja miehillakin verho, joka laitetaan eteen kun ollaan tekemassa bisnesta. Alueelta loytyy seka hotelleja etta hostelleja, joten ei muuta kun sekaan vaan!

Kallista se vaan on!! Ite olen käynyt kiertelemässä, mutta en kokeilemassa. En ole touhuun ryhtymassa mutta ihan puhtaasta mielenkiinnosta: Näin siis parhaan tietoni mukaan Punaisten Lyhtyjen alueella eri kaduilla on ns eri kategoriat.

Halvimmat hinnat ovat 20 euron luokkaa. Alueelta löytyy myös strippibaareja ja live seksishow-teattereita. Strippibaariin sisäänpääsy 5 euroa, sylitanssi alkaen 10 euroa. Hotelleita ja hostelleita löytyy alueelta monia. Alueella liikkuu myös laittomia ilotyttöjä kaduilla kuljeskellen, nämä surulliset näyt yleensä veloittavat 10 euroa koko hoito. Asun Amsterdamissa, kaikki tietoni perustuu tyttöjen minulle tekemiin tarjouksiin alueella liikkuessani, itse toiminnoista ei kokemusta.

Punaisten lyhtyjen alue on ainut paikka missä olen käynyt damissa kun asuin hollannissa 10 v sitten. Paikka on sellainen ikkunapaikka. PL- aluella on hostelleja, ite kävin polttelemassa yhen japanilaisen hostelli huoneessa paikassa nimeltä heart of amsterdam joka on hamppu museota vastapäätä, ihan siinä PL-alueen keskellä. Kannattaa varata hostelli netistä etukäteen jos omistat pankkikortin, voi nääs olla kaikki huoneet varattu näin kesällä.

No sun pitäisi ostaa joku escortti, kyllähän damissa hotellejakin on netistä vaan googletat saako sinne viedä vieraita. Tuolta löytyy hyvin infoa:

0 responses on “Amsterdam huorat smsdeitti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *