Kansainvälinen pihvi ja suihin vitun nuolenta

Eläimillehän ei makseta palkkaa, vaan niiden palkka on työstä tuleva ilo ja laumanjohtajan hyväksyntä. Millä tavalla nuoleminen vahingoittaa koiraa?

Jos siitä on vahinkoa, kieltäisin sen. Jos vahinkoa ei ole, kyseessä ei ole eläinsuojeluasia. Aikanaan, kun sekaantuminen oli rikollista, tutkittiin kuinka yleistä tämä oli ja arviot olivat, että n.

Kuinka tutkimus oli tehty ja kuinka se pätee nykypäivänä on tietysti toinen asia. Pitäisi kaivella tämän lähde esiin. Hyväksikäyttö on aina tuomittavaa. Itse en hyväksy lampaan panijoita ja vielä alempaan pohjasakkaan kuuluu pedarit. Töissä nuorempana miehenalkuna yksi työkaveri tuli Hampurista R.. Sandra kuulemma hoiteli jäykkää puolta ja Fifi roikkuvia osia nuolemalla.

Suomessa tällainen ei varmaankaan ole laillista ,varmaan tuomio tulis seksin ostosta paritetulta. Siihen en osaa ottaa kantaa katsooko oikeus koiran vai hupakon parittajaksi: Aleksis Kiven seitsemän veljestäkin sivuaa aihetta.

Niinpä nurmekselaisilla oli tapana sanoa ravintolan pihvejä maistaessaan: Poikkeuksellisista naisista huomattavin on keisarinna Katariina Suuri. Hänen kerrotaan kuolleen yhtyessään oriiseen. Jotkut tavalliset naiset nauttivat kaskujen mukaan siitä, että lehmä nuolee heidän sukuelintään; jotkut onnettomat taas synnyttävät, seurauksena koiran kanssa olosta, sekasikiön.

Miespuolisista korkeinta säätyä edustaa sadun kuningas, jonka viekas paimenpoika pakottaa naimaan tammaa ja jolta hän saman tien - kuninkaan pelätessä että häpeä paljastuu - kiristää vaimokseen tyttären. Erään kaskun mukaan venäläisten ja suomalaisten ero on se, että venäläiset naivat tammaa, suomalaiset lehmää. Yhdessä tarinassa venäläisten seksikumppaneita ovat sudet. Absurdeissa vitseissä puhutaan poroista ja hirvistä , kissoista ja linnuista. Kuten moni muukaan, en näe miten nämä asiat olisivat toisiinsa rinnastettavissa.

Oma periaatteeni sisältää suvaitsevaisuuden aikuisten väliseen, vapaaehtoisuuten perustuvaan toimintaan ja siihen ei silloin kuulu eläimet. Tuon linkin sisällön totuudenpitävyydestä en menisi vannomaan, osa varmaan kirjoittelee provoillen ja läppänä. Suvaitsevaisuuteni koskee tosiaan edellä mainittuja aikuisia ihmisiä, ihmettelen suuresti että joku tulee edes miettineeksi tällaista toimintaa tai jotain muuta eläimen kanssa.

Palu sinänsä toi hyvin esiin kysymyksen, mikä tässä on pahaa muu kuin ajatus vastenmielisenä. Osaan vastata siihen vain sen verran, että eläimen vapaaehtoisuus ja tietoisuus toiminnan merkityksestä ei ole ehkä sillä parhaimmalla tasolla. Ja niuputat samaan kategoriaan eläinten hyväksikäyttö kuin homoseksuaalisuus?

Haloo herää pahvi voisin nyt sanoa.. Siispä kannan korteni kekoon ja vastaan - vaikken hupakko olekaan, enkä edes naaraspuolinen - että en nuoleta. Minua ei myöskään tippaakaan edo? Lukuisat naiset ovat minulla nuolettaneet ja jotkut ovat saaneet aikaiseksi aikamoisen mekkalankin nauttiessaan.

Mitä käytännön eroa on siinä, onko siinä minä kieleni kanssa vai Rekku? Kimppaan en tietenkään ala, enkä Rekun kuiville Pirulauta, tämähän onkin vähän julkaisevan kirjoittajan juhlakommentti ja mieluummin olisin käyttänyt sen vaikka rapsaan, mutta eihän siitäkään mitään tullut, näin ronkelina tyyppinä, kun kaikki turkulaiset turskat tukkivat Mielikin kanavat niin puhelin- kuin ilmeisesti muutkin tarjolla olevat ja paikkakunnalta poistua ehti hän.

Tää on absurdi tää ketju. Muuhun mä käytän miehiä. Ne soveltuu siihen hommaan loistavasti, ja ovat usein varmasti vapaaehtoisia. Mä jo hetken toivoin Venlan vastaavan myöntävästi kun näin sun postanneen tähän ketjuun, olisi taas riittänyt jutunaihetta ja päiviteltävää vähäksi aikaa: Kuulin kerran et yks tyyppi oli nuolettanu koiralla munansa..

Hoitoon oli jopa riittäny pelkkä sylki. Ei siis tarvinu hunajaa. Koira vielä oli kuulemma nielly satsitkin. Huh, aika sairas läppä, mutta oli kuulemma tuntunu hemmetin hyvältä. Ite kyllä ajattelen samaa kuin moni muu et koiran kita on kyllä sen verta saastanen etten antas nitten tehdä mitään sillä.

Kuvottaa ajatuskin kun ne nuolee joku naamoja. En usko että kissaa saa nuolettamaan kenenkään genitaaleja. Kyl ny joku friikki voi tohonki antaa vastauksen.

Eihän nää keskustelut ketään tapa joten ihan sama mistä sitä puhutaan. Nää kategoriatkin on mulle yhtä huttua. Kuhan nyt vähän pistetään laatikkoon tuleeks rapsat Turusta, Tampereelta tai Helsingistä niin se riittää.. Näitä nyt tulee ihan randomisti luettua tosta uusimmat viestit listasta. En ota kantaa, mut kerron aihepiiriin liittyvän jutun.

Alta parikymppisenä olin ekan tyttöystäväni luona yötä ja oltiin tietty illalla nussittu. Aamulla heräsin ja istuin siinä tokkurassa sängyn laidalla munat roikkuen. Äkkiä alkoi tuntua aika lämpimältä siellä ja vilkaisin alas - eikös likkakaverin sekarotuinen piski perkele ollut ottanut vehkeeni suuhunsa lussutettavaksi. No, meikä säikähti ja pomppasi melkein kattoon. Mä en siitä mitään kiksejä saanu, koirasta en osaa sanoa. Itse olen nauttinut erilaisista eläimistä vain kypsennettynä lautasella, joten olen täysi ulkosiideri näissä eläinseksiasioissa.

Kun kuitenkin sekä eläinten tappaminen, niiden ruumiden silpominen, niiden syöminen ja jopa veren pullottaminen myyntiin ovat ihan yleisesti hyväksyttyä ja laajasti harrastettua toimintaa, niin miksei sitten seksi eläinten kanssa sitä olisi? Meillä Suomessa on kansainvälisesti varsin korkea suojaikäraja seksin harrastamiselle, 16 vuotta. Sattuuko kukaan tietämään koskeeko tämä ylikorkea suojaikäraja myös eläinseksiä? Jos näin on, se rajaa aika kovalla kädellä lainkuuliaisen eläisekstaajan mahdollisten partnereiden lajikirjoa Ja miten mahtaa olla maksullisen eläinseksin laita: Saako alle vuotiasta eläintä palkita mitenkään seksituokiosta?

Vai meneekö se kenties rikollisen seksin ostamisen puolelle kuten on asian laita, jos parittelee maksusta alle 18vee hetero sapiensin kanssa. Tän vois poistaa, alkaa olee jo niin sairasta juttua. Ei ne ikävät asiat maton alle lakaisemalla katoa: Olisiko se hieman sama asia, jos kehitysvammainen sellainen joka imee kikkareita maasta tikkareina aikuinen ottaisi suihin. Vastenmielistähän tuokin olisi mistähän kummasta syystä , mutta vahingoitettaisiinko häntä kään siinä mitenkään.

Eiköhän joillain koiraroduilla ole suurempi elin mitä perusturskalla. Muistan joskus aikoinaan teininä nähneeni, kun eräällä Tanskalaisella jo legendaariseksi muodostuneella pornolafkalla oli farmarisarjojaan.

Niissähän ukot pani jopa kanoja. Kyllä suomalaisessa kirjallisuudessa on Aleksis Kivenkin jälkeen kuvattu lämpimästi ihmisen ja eläimen välistä intiimiä rakkausuhdetta.

Tässä kirjassahan siltainsinööri Jaatinen vähän tuulettaa Kuusingin kylän poliittista ja muutakin pysähtynyttä yhteiskunnallista elämää. Lions Club käy tohkeissaan laittamassa vanhan lesken ja hänen kyläpoliisin silmäpuoleksi hakkaaman eläinteensekaantuja aikamiespoikansa tönöä kuntoon talven varalle, mutta tietenkin epäonnistuvat remontissaan. Poika haki vajan nurkalta sinne päivällä pölisteltyjä ruumenia, äiti levitti ne parteen lehmän molemmille puolille, ja niin äiti ja poika kävivät lehmän sivuille nukkumaan; lehmä oli kuin iso hengittävä palomuuri, se loi turvallisuutta synkkään talviyöhön.

Jossain kirjoituksessa jo pohdiskelin sitä, että yleensä eläin ja ihminen ovat eri arvoisia moraalisissa kysymyksissä. Jos on oikein teurastaa sika ruuaksi, niin onko oikein teurastaa ruuaksi kehitysvammainen ihminen? Jotain asiaa ei voi eläimen kohdalla kieltää siksi, että se on ihmisen kohdalla kielletty. Kun aloin tutkimaan paremmin, niin Paasilinnahan kirjoittaa Kuusmäen kunnasta eikä mistään Kuusingista. Ja olen ymmärtänyt että kysymys on fiktiivisestä tarinasta ja paikkakunnasta.

Ja jos täällä on läsnä joku kuusingilaisen leskirouvan kyläpoliisin silmäpuoleksi hakkaama eläimiinsekaantuja aikamiespoika, niin pyydän nöyrästi anteeksi. Itse näen kummatkin ihan samalla viivalla.

Elävinä olentoina joista toinen ei ole toista arvokkaampi. Ihminen on vaan luonut sen illuusion, että olisimme jotenkin merkityksellisempiä mitä todellisuudessa olemme. Nostat kuitenkin mielenkiintoisen dilemman esille. Papuan aidoissa alkuperäiskansoissa kehitysvammaisen pistämistä pataan ei varmaan paheksuttaisi taas heidän normien mukaisesti. Se nähtäisiin luonnollisena prosessina, jossa "heikompi" antaa "vahvemmille" mahdollisuuden elää ja kasvaa.

Eikö me harrasteta juuri tätä samaa, niin sanotuissa sivistyneissä yhteiskunnissamme. Näemme siat, kanat ja lehmät itseämme "heikompina" ja näin ollen loogisesti pistämme ne pataan. Itse en näe etteikö aiheesta voisi keskustella.

Sinänsä itse suhtaudun asiaan että eipä kuulu mulle samalla tavalla kuin homojen hommat vaikkakin se naisen välinen on kyllä kaunista ; niinkuin ei eläintä ja ihmistä ole kait tarkoitettu toisilleen, niin en näe että kaksi miestä jotenkin poikkeaisi tästä.

Koirat käyttävät kielensä silloin kun pesee itseensä ja muita nuolemalla turkkiaan,persettään ja muniaan joskus se sattaa puhdistaa myös laumansa jäseniä,kuono tökitään joka paikkaan se on sen tehtävä. Koiran reviiritietoisuus aiheuttaa sen että se kiereskelee esim oksennuksessa ja pa…ssa. Veikkaan että koira voi nuolla omasta aloitteesta tai opettamalla. Jos moraali otetaan tähän mukaan koiria huijataan opetetaan sotakoiriksi,pommikoiriksi,ottamaan kiinni vaarallisia aseistettuja roistoja ,itsemurhapommittajiksi jne.

Maailma nyt vaan sattu olemaan tällainen että täällä tallustele kaikenlaisia valopäitä. Minusta on hyvä että väki tietää millaisessa maailmassa eletään. Saatat altistua suuremmalle määrälle bakteereja pussaamalla ihmistä kuin koiraa tai kissaa. No voihan vittu, oli tai ei. Jos koirat kiinnostaa niin paljon, voi lueskella kaikkea mahdollista koirista vaikka Kennelliiton sivulta, jos ei muuten tiedä. Minä ääliönä kirjoitin tähän ketjuun ja toivon ettei tämän jälkeen löydy enää lisää ääliöitä koiratieteiljiöitä.

Mitäs jos pantais välillä, ihan ihmisten kesken ja ihmeteltäisiin sitä ja sen ihmeellisyyttä. Koiralla oli suussa vähemmän bakteereja kuin toisella näistä pääosan esittäjistä. Vähän OT mutta silti. Otsikko ei ensin kiinnostanut, mutta lopulta päätin vilkaista. Varsin koomista ja mielikuvia herättävää, kiitos siitä. Kiitti Tilkka, ja kiitti myös privasti kommentoinneille. Ei niin ällöä ettei jotain hyvääkin. Mulle tää ketju on opettanu jotain oleellista joidenkin ajatus- ja arvomaailmasta.

Sitä oppia tulen hyödyntämään. Mietiskelin tuossa autolla ajaessa lisää tämän asian moraalista puolta. Tuli samalla mieleeni myös joidenkin ehdotus tehdä prostituutiosta laitonta ja lihansyönti. Vaikken voisi kuvitellakaan nuolettavani itseäni eläimillä, en keksinyt, miten voisin kestävästi perustella sen kieltämistä, koska samoilla perusteluilla minun pitäisi kieltää prostituutio tai lihansyönti tai molemmat.

Niin kivaa kuin olisikin kieltää kaikki se, mikä minusta tuntuu vastenmieliseltä, haluan mieluummin elää yhteiskunnassa, jossa jokainen saa toteuttaa itseään, kunhan ei aiheuta tarpeetonta kipua tai kärsimystä muille.

Vegaanit niputtavat eläimet samaan ryhmään ihmisten kanssa. Minulle niillä on eroa, mutten siitä huolimatta hyväksy eläinrääkkäystä. Maailmassa on paljon vääriä asioita mitä mikään laki tai asetus ei kiellä. Normaalisti kuitenkin ihmiseen on sisäänrakennettu tieto oikeasta ja väärästä. Perseelle potku ja sillä siisti! En, kun olen vapaasta tahdosta sinkkuhetero. Juuri miesten munien liiallinen näkeminen lähietäisyydeltä on saanut minut tekemään seuraavan päätöksen: Paljastan nyt erään asian.

Joka kerta, kun kumppani alkoi vihjailla tai jotkut jopa hyvinkin suoraan pyysivät alakertansa hoitelua, niin 1. Toivoin, että tyyppi a nukahtaisi, b kuolisi, c haihtuisi savuna ilmaan. Ja pääsisin desinfioimaan suuni sekä oksentamaan munakarvat kurkustani. Jos kerta tälläiseen keskusteluun osallistuu, niin pitää ottaa palaute vastaan. Muussa tapauksessa voi olla parasta kutistua olemattomiin En itsekään naisena pidä kullin lutkuttamisesta, vaikka yleinen ilmapiiri tuntuu olevan, että siitä on pakko pitää ja jos ei pidä, niin sitten ei ainakaan saa sanoa sitä ääneen.

En tajua, miksi mies sitä jatkuvasti vonkaa lähes joka ilta ja aamu vaikken juuri koskaan suostu , vaikka olen tehnyt selväksi, että moinen minua ällöttää tuntuu pahalta, maistuu pahalta, syöpäriski En minäkään pyydä miestä tekemään minun hyväkseni asioita, joita hän inhoaa.

Jos haluat että sua nuollaan niin imet ihan kiltisti, no tuhmasti ehkä vielä parempi. Sitten jos se on noin kauhen vaikeaa niin anna edes kunnollista käsihoitoa.

Mä nuolen naisen pyynnöstä ja pyytämättä. Haju jos tuntuu niin sanon siitäkin. Pesu ja puhtaus luulisi olevan ihan itsestään selvyys hommissa. Se on sama kuin kokkauksessa, jos ei kestä kuumuutta niin parempi pysyä poissa hellan äärestä.

Onneksi ei tarvitse kaltaisesi kanssa touhuilla. Meillä tehdään kaikenlaista, nuollaan, imetään, naidaan, piiskataan, puhutaan molemmat rivoja jne. Ainoa mitä ei harrasteta on kimpat, se ei sytytä kumpaakaan. Vanha nuttura piika jota ei kukaan normimies panisi ees p e r s e e s e e n. Vaikka eivät saisikaan lottovoittoa. Hyi tuota akkaa-nimimerkki pahoitti mielensä: Humalainen mies horjuu naista kohti. Miksi joidenkin miesten on niin vaikea kestää naisiin liittyviä pieniä vastoinkäymisiä?

Uskon että todella moni jättäisi kumppaninsa, jos saisi sen ison lottovoiton. Minua ei haittaa lainkaan mitä muut tekevät. Jokainen puhukoon vain omasta puolestaan.

Joku haluaa, joku ei. Avioeroa monet ehdottelivat, jos puoliso ei suostu suihinottoon. Avioerotilastoista voi päätellä, että alunperinkin on valittu puoliso muilla perusteilla kuin rakkaudesta ja halusta pysyä yhdessä what ever.

Jos kriteerinä on suihinottohalukkuus, niin heikot on perusteet. Saattaa olla etteivät miehet itse edes mahdollista hajua. Usein naisilla vaikuttaa olevan hajuaisti herkempi kuin miehillä. Huuhkaja ei ole mulkkua nähnytkään. Ethän osaa suorittaa edes alapesua. Boom at your face! Ja ihan yhtä moni mies vinkuu sitten hetken päästä exänsä perään ja haukkuu häntä uusille naistuttavuuksilleen. Meinaatko, ettei nainen lähde kävelemään ilman lottovoittoa? Sinullekin on taatusti käynyt näin kerran, ellei useamminkin ja kaikki meistä ymmärtävät syyn.

Siinä samaisessa kyselytutkimuksessa lätkimään lähtevien miesten osuus oli todella pieni. Josta voimme päätellä, että em. Siis lottovoitosta huolimatta suomalainen mies pysyy kiinni väljähtäneessä liitossa kuin paska Junttilan tuvan seinässä kunhan vain on jokin osoite, minne sen pissaletkun voi perjantai-iltana tyrkätä. Tai sitten te miehet luulette suhteenne olevan OK, vaikka todellisuudessa eukkonne käyttää runsaasti rahaa lottoon!

Terve mies eierektiota kaipaa!!!!!!!! Mielisairasta laittaa tälläinen etusivulle, tätä lukee myös lapset. Taidan vaihtaa nopeasti pois täältä suomi69n sivulta. Mummu ja pappa Vuan ehtiipä tässä ottoa napsauttaa pari viagrata ennen perjantaita. Mummu pannoo tekohampaansa vesilassiin siks aikoo. Kuppa syntyy nimenomaan siitä suuseksistä. Ja kaikki lapset kuolee kun ne lukee näitä sivuja kun vanhemmat istuu Facebookissa tai tekee työuraa eikä välitä paskaakaan mitä lapset tekevät itsekseen.

Varsinkin rikosilmoitus kannattaa tehdä, poliisilla alkaa olla jo tylsää kun ei kukaan tapa eikä raiskaa tai ryöstä ketään. Voi paska näitä juttuja Vihdistä.

Kyllä nyt on jutut viistossa. Vain on huomenna ihan virallinen ja kansainvälinen nallin kuoletus Päivä? Kaikkea sairasta sitä Suomi24 antaakin julkaista täällä keskustelu palstalla. Ja koskas se virallinen pillun nuolenta päivä sitten on??? Suuseksiä voi antaa myös naisille.

En tiedä, en kyllä tiennyt tästä suikkari päivästäkään. Jos ei nuolenta päivää ole niin pikaisesti sekin. Ja vähän muitakin päiviä.

D Keksiä ja hilloo päälle, heh, heh. Beibe annan sulle piiskaa, tai sä mulle. Nimimerkit mitä käytän on vain niihin juttuihin. Julkisesti olen kk, kohtelias ja korrekti. Joo, kunhan joskus sais. No 37v mies eikä koskaan kokenut oikeastaan mitään. No ei se mitään. Hyvää blowjob päivää vaan.

Ihan normaali seksielämän osahan tuo suuseksi on. Taitaa olla sussa vikaa, jos tarvitset erityisen päivän sitä saadaksesi. Ensin silmät lautasen kokoisina anellaan ja käsketään naista imemään lötköä Yksikään ukko ei ole saanut minua laukeamaan, koska he ovat olleet jo pitkään ulkona pelistä eli siis unten mailla.

Teeskentelen siis tai sanon, ettei sillä ole väliä, kun en saanut. Totuus on se, ettei mieskunto kestä tarpeeksi kauan eli naisen orgasmiin asti silloin, kun on ensiksi annettu suuseksiä. Ensin imet miehesi, hetki taukoa ja sitten se nuolee sua. Toinen oikein hyvä neuvo, opetelkaa puhumaan haluistanne. Kukaan ei ole ajatusten lukija.

Aina ei kaikkea tarvi tehdä saman kaavan mukaan. Siihen kun päästää niin molemmat valittaa.. Ei ole tarpeeksi, seksi on huonoa jne. Onhan se huonoa jos ei siitä itse tee hyvää. Ollaan niin aikuista mutta ei saa omalle puolisolleen sanottua että haluaisin x tavalla ja vähän muutakin. Jos on liian noloa puhua niin ehdota että molemmat kirjoittaa pari toivetta. Korvien välistä seksi on eniten kiinni ja nyt en tarkoita oraalia. Nämä puheet on sitten suunnattu molemmille sukupuolille.

Pirttihirmut ja muuten vaan rumat ämmät pääsee pälkähästä. Kun ootte ilman miestä niin ei tarvi imee tattiakaan. Näppäinrunkkarit on taas innoissaan. Ihanaa täähän on selvästi naisille!

D Naisilta sitä harvemmin otetaan suihin. Ihana lisä näin naistenpäivän jälkeen, etenkin kun keneltäkään ei tullut onnitteluja. Myöhäiset onnittelut sitten multa tuntemattomalta.

Sori vain että en voi auttaa tuon naiselle oraalin kanssa, olen varattu ja uskollinen sälli. Muuten voisin näyttää sulle miten nainen saadaan huutamaan onnesta suulla.

Tiedän että kuulostaa leuhkalta mutta en viitti valehdella. Mä olen saanut nimityksen pervo ja tuo kauniimpi haluaa olla mun lutka. Huomisesta sanoin että meidän ei tartte noudattaa mitään päivää, naidaan tavallisesti tai jos haluaa niin saat imeä.

Hommaa sinäkin kunnon mies tai kouluta sellainen. Minkä nautinnon kuvittelet naisen saavan peniksen lutkuttamisesta? Jos nyt siis lutkutetaan poikaystävän penistä: Miksi ihmeessä tossa aloituksessa mainitaan vain naiset? Kyllähän monet miehetkin ottaa suihin. Olen Tuija lastensuojelu järjestöstä ja tälläisen viestin ei pitäisi olla suomi Nyt pois tälläinen vai pitääkö ottaa henk.

Tee ihan kuten parhaaksi koet. Melko naivi olet jos luulet ettei ala-ikäiset muutenkin kiinostu seksistä eri muodoissaan. Enemmän mä ihmettelen asennetta pitää seksiä jotenkin pahana tai likaisena aiheena. Itse en ymmärrä miksi lastenohjelmissa on paljon taistelua ja tappamista, vkl aamujen piirretyt, vai onko ne animaatiot?

Muumit on mielestäni paljon parempia niissä on sentään erillaisia jaksoja. Sitten vielä se että on aikuisen tehtävä katsoa mitä lapset netissä touhuaa.

Vaimo ottaa kyllä useinkin suihin, ja samalla käsillä mukavasti. Ihan normi juttu, mutta pitää huomenna panostaa erityisesti asiaan: Tämä sivuhan kysyy oletko yli 18v Kysytään onko täyttänyt 18 ja tämähän vain yllyttää ala-ikäisia klikkaamaan. Täällä seksipalstalla saa kirjoitella mitävaan, mutta tuo mainos tuli yleiselle puolelle?? Minkälaisen koulun sivuston ylläpitäjän johtoryhmä on käynyt. No, on moralistit taas vauhkoina.

Suuseksi on ihan normaalia. No, onhan noita sääntöjä- Jehovilla on ohjeet että lähetyssaarnaajan asennossa-. Kaikki jonka kanssa olen sekstannut , ovat pitäneet suuseksistä! Vaikkei niitä nyt kovin monta ole ollut niin silti. Aivan mahtava käännösvirhe tapahtunu täs, kyl siel kasinol naurettais meil..

Vantaalla on huomenna myös anusaukon nuolupäivä Ne miehet jotka sai, nostakaa lauantaina lippu salkoon! Vai että auringon näivettämä etana? Kun tämän kerrankin 40vee näkisit niin saattaisit tulla toisiin ajatuksiin!

Vaan kaikille en suostu esitteleen, edes pyynnöstä. Tuskin olet ympärileikattu kuten exäni ja tuo ikäkin jo korkea. Mutta OK, jos et paljastele: Olette te kyllä hulluja, ei voi muuta sanoa. Paljon ois psykiatreille hommia Mutta jatkakaa te hillbillyt kaikessa rauhassa jutustelua persläpienne erinomaisuudesta ja vanhainkodin vuodeosaston roskikselta haiskahtavista kaluistanne, joiden ainoona naisystävänä taitaa lopulta kestää vain nainen nimeltään Kyllikki Nyrkki.

Kun naiset kokivat joutuvansa kilpailemaan miehestään toisten naisten kanssa, sitä vähemmän intoa heillä oli antaa poikaystävälleen suuseksiä, kertoo tutkimus. Viime vuonna Oaklandin yliopiston tutkijat ehdottivat, että suuseksi olisi menetelmä tunnistaa partnerin uskollisuus. Ajatuksena oli, että jos nainen olisi ollut uskoton, mies haistaisi tai maistaisi vieraan sperman antaessaan naiselle suuseksiä.

Miehet antoivat naisille suuseksiä sitä innokkaammin, mitä enemmän he kokivat kilpailua toisten miesten taholta. Eli naisen kannattaa pitää muita miehiä varalla, niin oma mies nuolee innokkaana, kun taas miehen EI kannata pettää tai tehdä naiselle epävarmaa oloa, koska sillon nainen EI ota siltä suihin! Mä tykkään ainakin mieheni peniksestä ja siitä että saan tehdä mieheh onnelliseksi. Imisitkö sitä jos tietäisit tai edes epäilisit sen työntelevän sitä toiseen naiseen tai mieheen? Tästähän pitäisi tehdä oikein liputuspäivä ja kansallinen vapaapäivä Olisi monta onnellista suuta ammollaan ja ne ketkä ei tätä hyväksyisi niin ne olisi töissä.

Hahhahhah siitäs saitte hihhulit. Tämä aloitushan oli suunnattu aikuisille,eikä lapsille. Onko aikuisissa niin uusavuttomia tolloja,ettei ne seuraa mitä lapset netistä lukee??????? Mies on parempi Mutta totuus on se, että mies ottaa paremmin mieheltä kuin nainen. Missä nämä suihinotot tapahtuu. Onko kyseessä julkinen paikka.

Osallistuuko eduskunnasta myös Hakkarainen, Ile jne mukaan näihinkin rientoihin. Vaan homot haluaa Niin no homot on varmaan ainoita jotka haluaa imee munaa. Miten suomessa sallitaan tällaista kirjoittelua netissä, jossa varmasti myös lapset lukevat. Muutenkin tämä on ihan sodoman ja gomoran ajan tuntua, taidatte oottaa sotia ja suolapatsaiksi muuttumisia. Toivonkin että muututte suolapatsaiksi kaikki jotka edes puhutte ja vielä enemmän , jotka toimitte.

Onhan mennyt sivistys pohjaan. Apinoitako kaikki jo ovat, vai ihmissikoja, kummin vaan haluatte itseänne nimittää. Aivan sanattomaksi vetää tämäntasoinen keskustelu. Niin hieno asia kuin erotiikkakin vulgarisoidaan tällaisilla rimanlaituksilla.

Miksi suihinoton suorittajaksi oletetaan aina nainen? Kumma juttu, että niin monet ovat pahuksen tietämättömiä pari suhteeseen liittyvistä intiimeistä iloista. Osa käyttää naista tai miestä vain itsetyydytyksen välineenä, mutta onneksi sentään jotkut osaavat ja haluavat rakastella ja rakastaa. Ennen kuin ehdin edes tajuta tuota, mies kysyi minulta että haluanko pihvin vai suihinoton vai kenties molemmat huomenna: D Toisaalta meillä harrastetaan suuseksiä puolin jos toisin silloin kun kumpaakin huvittaa, ei meillä siihen mitään tiettyjä päiviä tarvita.

Jos huomenna on suuseksiä niin se on sitten ihan sattumaa. Hyi hävetkää Suomi24 sivunpitäjät!!! Voiko olla totta Suomi24 sivujen ylläpitäjät ovan noin vähämielisiä ja inhottavia ihmisiä!!! Jos olisi lasista pää, niin näkis selväst kuinka kusi lainehtii!!! Minusta on ihanaa ja kiihottavaa ,aion huomenna harrastaa 69 ,saa molemmat päivän kunniaksi!

Luonani käy nuori mikä haluu purkautua suuhun ym. Joskus 69 ja vanhakin nauttii. Itse haluan, että otetaan hampailla, raapii kivasti kullinvartta,, ooooh,,,,. Pistäisit ne tekohampaat kuitenkin sinne vesilasiin tai suuhusi, etkä leikkisi niillä!

Sustanon mg vei haluni: Rimpa rampa Timo bum, ramba timpa Timo bum, samba rampa Toni bum, lalli lilla sam sam, tirli tarli tattipalli natti sakki Timo bum, lalli pakki palli Raissa bum, Anni panni Lari bum bam bumtsti bal, bumtsi pel, Bel Airin prinssi.

Poliisin pitäisi puuttua asiaan. Lapsellista levitellä tällaisia juttuja, pervoilun ja pornomaisten asioiden levittely ei kuulu näille sivuille. Eikö suomi24 ylläpitäjillä ole fiksumpiakin asioita esille tuoda, naista halventavat ja mitätöivät asiat ovat sairasta luettavaa.

Näkeehän sen noista chateistakin. Hemmetin monta eri aiheista sivua, mutta todellisuudessa siellä ei kirjoittele, kun perverssit vanhat äijät, jotka kyttäävät tilaisuutta päästä alaikäisiin käsiksi.

Saitko hei nettiyhteyden ihan ensimmäistä kertaa? Näin lapsellisen typerää ja ääliömäistä kommenttia ei muu voi selittää. Mene sinä vaan sinne murhamysteerioittes ja julmuuksien pariis. Jos joku "suihinotto" sana järkyttää noin kauheasti niin kannattaa kertoa siitä traumastaan seuraavassa kirkkokuoron tilaisuudessa. Ei voi muuta kuin nauraa: Neljä asiaa, joista yksi ei kuulu joukkoon: Mikäs se kummajainen mahtaa olla?

Suuseksiä ei mikään hakkaa! Miks vitussa tollainen on etusivulla Olkoon siellä siihen varatussa osiossa. Mies ottaa toiselta mieheltä paremmin suihin kuin nainen. Miehillä on siinä tunnetta enemmän mukana: Siksi te miehet sovittekin niin pirun nätisti olemaan yhdessä. Ei kovin hyvä aihe etusivulle. Monikohan alle 18v klikkaa kiltisti Ei olen alle 18v. Jos tuohon "poskeenottoon" pakotetaan. Aloita hellästi, mutta puraise lopuksi poikki koko nakki, ja tee siitä siskonmakkarakeittoa.

Mutta noin väkivaltainen kohtelu on turhaa niin pientä vekkulia kohtaan, ja ei kai kukaan oikeasti niin järjetön olis, että aivan pakottamaan alkais. Sopimuksen pituus on alustavasti kolme kuukautta.

Hautala on perustanut Heidi Hautala Consulting Oy -konsulttiyhtiön, jonka kautta hän konsultoi mm. Heidi Hautala Consulting Oy sai yritystunnuksen Yhtiötä ei Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän mukaan ole edelleenkään rekisteröity. Tuntuu oudolta, että KUA solmii sopimuksen rekisteröimättömän yrityksen kanssa.

On epäselvää, kuka Hautalan osalta kantaa juridisen vastuun sopimuksesta tällä hetkellä. Kehitysministerinä Hautala johti kehityspoliittista osastoa aina eroonsa asti Ministeri valmistelee ja päättää kehitysapumäärärahojen jaosta. Kumppanuusjärjestöjen osuus on yli puolet järjestöjen kehitysyhteistyön rahoituksesta. Merkittävin määrärahojen edunsaaja on KUA. Kyllä nainen voi ottaa mieheltä munaa suuhun, mutta oikea mies ei nuole naisen alapäätä. Juttu on sil viisiin. Tosi naiset karttaa Oikea tosimies osaa rakastella ja rakastaa.

Luikaus-mies ei taida tietää kummastakaan mitään. Mun mielestä ei olis tarvinu nostaa tätä aihetta etusivulle Lukee muutkin kun 18 täyttäneet. Miten sitä tulikin luettua ja nähtyä seksiä ennen nettiä? Ikää oli 13 v kun muistan pornolehteä selanneeni. Runkkarit vaan runkk Näin kerran yhden miehen niin että olisi haluttanut. No hän ei nähnyt mua. Imekää apinat imekää Pers£envItut sanon mitä juttuja täällä on ylipäätään! Tuntuu kun kaikki vajukit koko suomessa olis jossain saatan n kestokiimassa ja mistään muusta ei sitten mitään tajutakaan!!

Lopettakaas nyt, normi päivä muiden joukossa. Vain on huomenna Närvän kylässä oleville naisille tarjolla solkkumuussia ja hellinkurkkuja? Miten sitä voi solkkumuussia mennä tarjoomaan naisille,kun he viisaampina ja järkevämpinä eivät välitä edes katsella kaatunutta pulua,Ollin kuikuttelua ja monet miehet ei kehtaa tehdä edes pulukatsausta? Kyllä on tyhmää ja järjetöntä asettaa naisille pakottetteita. Muistakaa Honolulu, ei Gran Canaria!

Lapseni tuli kysymään, että mikä päivä se tällainen on. Kertokaas kusipääjuntit miksi tämä juttu on suomi24 etusivulla? Jylppy-Gallerian videot ja kuvat eivät näkyneet Tänään on kansainvälinen pihvi ja suihin päivä. Voi saakeli, sisko on alkanut tukihenkilöksi paikalliselle Afganilaisperheelle, eikä siinä mitään, oikein mukavia kuulostavat olevan. Eilen sitten kirjoitteli faceen että kuinka lapset olivat katsoneet ihmeissään kun siskoni oli tehnyt lumesta pallon.

No piti sitten heittää 'Allahu ackbar' aiheinen vitsi. Ei olis ehkä pitänyt, nimittäin vitsi ei ihan tipahtanut, näin lievästi ilmaistuna. Nyt on melkoinen nolotus päällä vaikka koetin tilannetta paikata. Tuntui että upposin vain syvemmälle, mitä enempi koetin selittää. Emäntä lupas päivän kunniaksi juuri pihviä ja poskea. Paha vaan, että joutuu olemaan töissä ja emäntä on toisella paikkakunnalla. Piti olla koko päivä koodaamassa.

Niin kiireessä unohtuu tärkeämmät asiat: Tänään on tiistai, murekepäivä. D niin pitkään kun afgaaniperhe ei sitä nähnyt, niin vahinko on onneksi pienempi ; Pidä hauskaa kun väittelet siskon kanssa, sisarukset osaa olla niitä kaikkein rasittavimpia!

Vastaukset olivat vähintään mielenkiintoisia. Kyseessä saattaa olla myös, että joku ei osaa käyttää oikeita meemejä.

Piti olla koko päivä koodaamassa. Niin kiireessä unohtuu tärkeämmät asiat: Tänään on tiistai, murekepäivä. D niin pitkään kun afgaaniperhe ei sitä nähnyt, niin vahinko on onneksi pienempi ; Pidä hauskaa kun väittelet siskon kanssa, sisarukset osaa olla niitä kaikkein rasittavimpia!

Vastaukset olivat vähintään mielenkiintoisia. Kyseessä saattaa olla myös, että joku ei osaa käyttää oikeita meemejä. Olen tuntenu siskoni ihan pienestä pitäen, eli ei ihan tuntemattomasta ollut kyse. D Menestys olis pomminvarma. Mutta ei niitä ihan tuntemattomille kannata tosiaan heittää. Jaksamisia ton kanssa, ymmärrän hyvin vitutuksen. Vahingossa steriilille huutanut "tuhkamuna" kun viimesenä porukasta hyppäs järveen Rekisteröidy Riemurasiaan klikkaamalla tästä ja k irjaudu sisään tästä.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta. Sopimaton alle vuotiaille Media loukkaa yksityisyyttäni Media on hyvän maun vastainen Media sisältää raakaa väkivaltaa Loukkaa tekijänoikeuksia Repost media löytyy jo Muu anna lyhyt selvitys. Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä. Eniten ääniä saaneet kommentit Aika: Tarkastusjonossa on 76 mediaa!

Monta sovellusta olet ostanut puhelimelle sovelluskaupoista? I will have the steak. Steaks are really high right now. Steak and BJ day. Kommentointiin liittyvät säännöt Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään. Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan. Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta. Pitäisiköhän asiasta järjestää polli?: Kuitenkin aika monella suomihuoralla on koira tai ainakin kissa.

Noissa kolmessa asiassa, mitä esitit niin on ymmärtääkseeni kahden toisiaan ymmärtävän ihmisen hyväksyntä asiasta, jopa mielihalu esim. En tajua, miten voit repiä tähän eläinten hyväksikäytön.. Toivottavasti et omista lemmikkejä. Miksi asioista pitää vaieta, jos niitä on? Kyllä, olen omistanut lemmikkejä ja huolehtinut niistä hyvin hautaan saakka.

En omista valitettavasti nyt, koska se kärsisi suotta, kun en voi siitä pitää jatkuvasti huolta. Jos et ymmärtänyt pointtiani, olen pahoillani. Maailmassa on vaan niin paljon vääryyttä ja outouksia, jotka halutaan peittää ja lakaista "maton alle" näkymättömiin.

Ei niistä pidä vaieta. Vaan voisit hieman miettiä mihin niitä rinnastat, esim. Miten tästä asiasta voi käyttää nimitystä eläinten hyväksikäyttäminen? Oletan, ettei koiraa käsketä nuolemaan, vaan se nuolee vapaaehtoisesti. Eläintä ei vahingoiteta millään tavalla. Homma tuntuu vastenmieliseltä, mutta kunhan koiraa ei vahingoiteta, niin tehkää mitä haluatte. Esimerkiksi koiran paneminen olisi jo eri juttu. Uskon, että miehen penis on koiralle liian iso.

Niin kauan, kun ketään ei vahingoiteta, haitata tai pakoteta, ei mitään pitäisi kieltää vain siksi, että se tuntuu jonkin toisen mielestä vastenmieliseltä.

Naisen pimppi on bernhardinkoiralle ihan passeli: Ainakin tuon linkin kommenttien perusteella ei tosiaan tunnu kovinkaan harvinaiselta kyseinen toiminta. Suomen rikoslaista eläimeen sekaantuminen poistettiin vuonna Eikä tuo yleistä voi olla.

Olisikohan tuo aloituksen linkki pääosin provoilua? Itse en voisi kuvitellakaan antavani minkään eläimen nuolla itseäni tai tulla muutenkaan lähelle genitaalialueitani. Miettikää nyt kuinka paskanenkin se eläimen suu on! Ja vaikka monella hupakolla on lemmikkejä, eiköhän ne ole ihan muista syistä kuin tuottaakseen seksuaalista nautintoa omistajilleen!

Rehellisesti sanottuna tässä asiassa tunteet vievät vallan kaikenlaisesta järjellisestä ajattelusta. En vaan voi hyväksyä, sori. Tosin kukaan tuskin hyväksyntääni asiaa koskien kysyykään. Lainsäätäjät nyt ovat aina olleet kujalla ; Taitaa kuitenkin olla tuomittavaa eläinrääkkäyksen perusteella nykyisinkin. Mikä siitä tekee eläinrääkkäystä? Millä tavalla koiraa vahingoitetaan? Nuolettaakohan kukaan itseään kissalla? Sillähän on huomattavasti karheampi kieli.

Viittasin McKoalatalon postaukseen eläinten sekaantumisen dekriminalisointiin. Pahoittelut, jos oli epäselvästi muotoiltu. Eläin ja aikuinen ihminen eivät ole tasavertaisessa asemassa toisiinsa nähden. Kuten ei myöskään aikuinen ja lapsi.

Eläimeltä ei voi kysyä haluaako hän toimia näin. Voi vain tulkita oman minusta sairaan mielihalunsa mukaan. Lisäksi tälläisen toiminnan vertaaminen homoihin joissa toimijoina on kaksi aikuista ihmistä on loukkaavaa. Elikkä mä olen niin tiukkapipoinen etten hyväksy.

Lapsi ja eläin eivät ole vertailukelpoisia keskenään. Lapsi on kuitenkin ihminen ja huomattavasti älykkäämpänä kokee eri tavalla henkistä kärsimystä. Eläimestä voi itse asiassa paljon helpommin tulkita, että tekeekö se jonkin asian mielellään. Se ei valehtele eikä sillä ole tarvetta peitellä tunteitaan. Koirilla teetetään paljon erilaisia työtehtäviä, eikä henkisellä tasolla koira tee eroa siinä, etsiikö se huumeita vai nuoleeko emäntäänsä.

Sama asia lapsella aiheuttaa esimerkiksi häpeää, jota koira ei samalla tavalla tunne. Onko siis vähemmän älykästä tai henkisesti kehittymättömämpää moraalisempaa käyttää hyväkseen? Eikö siis esim jälkeenjääneen ihmisen hyväksikäyttäminen olisi tällöin vähemmän tuomittavaa kuin ns normaalin?

Musta juuri niitä pitäsi erityisesti suojella. Eläin on niin vahvasti sitoutunut omistajaansa ja tämän " vallassa" , että se varmasti tekee kaikki tehtävänsä iloisesti, on ne sille mieleisiä tai ei. Mä suhtaudun tähän tosi jyrkästi, myönnän. Olen aika fanaattinen eläintensuojelija enkä oikeestaan enää halua omalta osaltani jatkaa tätä keskustelua.

Mitä päälläolevasta tekstistä olen ymmärtävinäni, olen samoilla linjoilla asiassa kuin Maria ja eri linjalla kuin Palu. En tiedä mitä lakiteksti sanoo ja siihen en ota kantaa.

Jos aikuinen mies taikka nainen asettaa sukupuolielimensä eläimen nuoltavaksi ilman pakotusta tai kehoitusta mutta antaa sen silti nuolla estelemättä, teknisesti kyseessä ei kai ole raiskaus, eläimeen sekautuminen tms en tiedä ja sama sille mutta minusta se on silti väärin toimittu kyseiseltä ihmiseltä, en hyväksy.

Nykyisin vallalla olevan moraalikäsityksen mukaan on hyväksyttävää teettää eläimillä työtehtäviä. Sitä voidaan nimittää hyväksikäyttämiseksi, mutta lähtökohtahan on, ettei eläimelle saa aiheuttaa turhaa kipua tai kärsimystä. Metsästys-, huume-, vartio- jne. Ihmiseen sovelletaan eri moraalisääntöjä vain siksi, että hän on ihminen. Ihmisen eutanasiasta käydään tiukkaa vääntöä, mutta eläinten lopettamista pidetään monissa tapauksissa oikeana tekona.

Henkisesti kehitysvammaista ihmistä ei saa käyttää orjatyövoimana, vaikka yhtä älykästä simpanssia saa. Jos esimerkiksi työnteko tuntuu kehitysvammaisesta kivalta, onko oikein teettää hänellä työtä ilmaiseksi?

Eläimillehän ei makseta palkkaa, vaan niiden palkka on työstä tuleva ilo ja laumanjohtajan hyväksyntä. Millä tavalla nuoleminen vahingoittaa koiraa? Jos siitä on vahinkoa, kieltäisin sen. Jos vahinkoa ei ole, kyseessä ei ole eläinsuojeluasia. Aikanaan, kun sekaantuminen oli rikollista, tutkittiin kuinka yleistä tämä oli ja arviot olivat, että n.

Kuinka tutkimus oli tehty ja kuinka se pätee nykypäivänä on tietysti toinen asia. Pitäisi kaivella tämän lähde esiin. Hyväksikäyttö on aina tuomittavaa. Itse en hyväksy lampaan panijoita ja vielä alempaan pohjasakkaan kuuluu pedarit. Töissä nuorempana miehenalkuna yksi työkaveri tuli Hampurista R..

Sandra kuulemma hoiteli jäykkää puolta ja Fifi roikkuvia osia nuolemalla. Suomessa tällainen ei varmaankaan ole laillista ,varmaan tuomio tulis seksin ostosta paritetulta. Siihen en osaa ottaa kantaa katsooko oikeus koiran vai hupakon parittajaksi: Aleksis Kiven seitsemän veljestäkin sivuaa aihetta. Niinpä nurmekselaisilla oli tapana sanoa ravintolan pihvejä maistaessaan: Poikkeuksellisista naisista huomattavin on keisarinna Katariina Suuri. Hänen kerrotaan kuolleen yhtyessään oriiseen. Jotkut tavalliset naiset nauttivat kaskujen mukaan siitä, että lehmä nuolee heidän sukuelintään; jotkut onnettomat taas synnyttävät, seurauksena koiran kanssa olosta, sekasikiön.

Miespuolisista korkeinta säätyä edustaa sadun kuningas, jonka viekas paimenpoika pakottaa naimaan tammaa ja jolta hän saman tien - kuninkaan pelätessä että häpeä paljastuu - kiristää vaimokseen tyttären. Erään kaskun mukaan venäläisten ja suomalaisten ero on se, että venäläiset naivat tammaa, suomalaiset lehmää.

Yhdessä tarinassa venäläisten seksikumppaneita ovat sudet. Absurdeissa vitseissä puhutaan poroista ja hirvistä , kissoista ja linnuista. Kuten moni muukaan, en näe miten nämä asiat olisivat toisiinsa rinnastettavissa. Oma periaatteeni sisältää suvaitsevaisuuden aikuisten väliseen, vapaaehtoisuuten perustuvaan toimintaan ja siihen ei silloin kuulu eläimet.

Tuon linkin sisällön totuudenpitävyydestä en menisi vannomaan, osa varmaan kirjoittelee provoillen ja läppänä. Suvaitsevaisuuteni koskee tosiaan edellä mainittuja aikuisia ihmisiä, ihmettelen suuresti että joku tulee edes miettineeksi tällaista toimintaa tai jotain muuta eläimen kanssa.

Palu sinänsä toi hyvin esiin kysymyksen, mikä tässä on pahaa muu kuin ajatus vastenmielisenä. Osaan vastata siihen vain sen verran, että eläimen vapaaehtoisuus ja tietoisuus toiminnan merkityksestä ei ole ehkä sillä parhaimmalla tasolla.

Ja niuputat samaan kategoriaan eläinten hyväksikäyttö kuin homoseksuaalisuus? Haloo herää pahvi voisin nyt sanoa.. Siispä kannan korteni kekoon ja vastaan - vaikken hupakko olekaan, enkä edes naaraspuolinen - että en nuoleta. Minua ei myöskään tippaakaan edo? Lukuisat naiset ovat minulla nuolettaneet ja jotkut ovat saaneet aikaiseksi aikamoisen mekkalankin nauttiessaan.

Mitä käytännön eroa on siinä, onko siinä minä kieleni kanssa vai Rekku? Kimppaan en tietenkään ala, enkä Rekun kuiville Pirulauta, tämähän onkin vähän julkaisevan kirjoittajan juhlakommentti ja mieluummin olisin käyttänyt sen vaikka rapsaan, mutta eihän siitäkään mitään tullut, näin ronkelina tyyppinä, kun kaikki turkulaiset turskat tukkivat Mielikin kanavat niin puhelin- kuin ilmeisesti muutkin tarjolla olevat ja paikkakunnalta poistua ehti hän.

Tää on absurdi tää ketju. Muuhun mä käytän miehiä. Ne soveltuu siihen hommaan loistavasti, ja ovat usein varmasti vapaaehtoisia. Mä jo hetken toivoin Venlan vastaavan myöntävästi kun näin sun postanneen tähän ketjuun, olisi taas riittänyt jutunaihetta ja päiviteltävää vähäksi aikaa: Kuulin kerran et yks tyyppi oli nuolettanu koiralla munansa.. Hoitoon oli jopa riittäny pelkkä sylki. Ei siis tarvinu hunajaa. Koira vielä oli kuulemma nielly satsitkin. Huh, aika sairas läppä, mutta oli kuulemma tuntunu hemmetin hyvältä.

Ite kyllä ajattelen samaa kuin moni muu et koiran kita on kyllä sen verta saastanen etten antas nitten tehdä mitään sillä. Kuvottaa ajatuskin kun ne nuolee joku naamoja. En usko että kissaa saa nuolettamaan kenenkään genitaaleja. Kyl ny joku friikki voi tohonki antaa vastauksen. Eihän nää keskustelut ketään tapa joten ihan sama mistä sitä puhutaan. Nää kategoriatkin on mulle yhtä huttua.

Kuhan nyt vähän pistetään laatikkoon tuleeks rapsat Turusta, Tampereelta tai Helsingistä niin se riittää.. Näitä nyt tulee ihan randomisti luettua tosta uusimmat viestit listasta. En ota kantaa, mut kerron aihepiiriin liittyvän jutun. Alta parikymppisenä olin ekan tyttöystäväni luona yötä ja oltiin tietty illalla nussittu.

Aamulla heräsin ja istuin siinä tokkurassa sängyn laidalla munat roikkuen. Äkkiä alkoi tuntua aika lämpimältä siellä ja vilkaisin alas - eikös likkakaverin sekarotuinen piski perkele ollut ottanut vehkeeni suuhunsa lussutettavaksi. No, meikä säikähti ja pomppasi melkein kattoon. Mä en siitä mitään kiksejä saanu, koirasta en osaa sanoa. Itse olen nauttinut erilaisista eläimistä vain kypsennettynä lautasella, joten olen täysi ulkosiideri näissä eläinseksiasioissa.

Kun kuitenkin sekä eläinten tappaminen, niiden ruumiden silpominen, niiden syöminen ja jopa veren pullottaminen myyntiin ovat ihan yleisesti hyväksyttyä ja laajasti harrastettua toimintaa, niin miksei sitten seksi eläinten kanssa sitä olisi?

Meillä Suomessa on kansainvälisesti varsin korkea suojaikäraja seksin harrastamiselle, 16 vuotta. Sattuuko kukaan tietämään koskeeko tämä ylikorkea suojaikäraja myös eläinseksiä? Jos näin on, se rajaa aika kovalla kädellä lainkuuliaisen eläisekstaajan mahdollisten partnereiden lajikirjoa Ja miten mahtaa olla maksullisen eläinseksin laita: Saako alle vuotiasta eläintä palkita mitenkään seksituokiosta? Vai meneekö se kenties rikollisen seksin ostamisen puolelle kuten on asian laita, jos parittelee maksusta alle 18vee hetero sapiensin kanssa.

Tän vois poistaa, alkaa olee jo niin sairasta juttua. Ei ne ikävät asiat maton alle lakaisemalla katoa: Olisiko se hieman sama asia, jos kehitysvammainen sellainen joka imee kikkareita maasta tikkareina aikuinen ottaisi suihin. Vastenmielistähän tuokin olisi mistähän kummasta syystä , mutta vahingoitettaisiinko häntä kään siinä mitenkään. Eiköhän joillain koiraroduilla ole suurempi elin mitä perusturskalla.

Muistan joskus aikoinaan teininä nähneeni, kun eräällä Tanskalaisella jo legendaariseksi muodostuneella pornolafkalla oli farmarisarjojaan.

Niissähän ukot pani jopa kanoja. Kyllä suomalaisessa kirjallisuudessa on Aleksis Kivenkin jälkeen kuvattu lämpimästi ihmisen ja eläimen välistä intiimiä rakkausuhdetta. Tässä kirjassahan siltainsinööri Jaatinen vähän tuulettaa Kuusingin kylän poliittista ja muutakin pysähtynyttä yhteiskunnallista elämää.

Lions Club käy tohkeissaan laittamassa vanhan lesken ja hänen kyläpoliisin silmäpuoleksi hakkaaman eläinteensekaantuja aikamiespoikansa tönöä kuntoon talven varalle, mutta tietenkin epäonnistuvat remontissaan.

Poika haki vajan nurkalta sinne päivällä pölisteltyjä ruumenia, äiti levitti ne parteen lehmän molemmille puolille, ja niin äiti ja poika kävivät lehmän sivuille nukkumaan; lehmä oli kuin iso hengittävä palomuuri, se loi turvallisuutta synkkään talviyöhön.

Jossain kirjoituksessa jo pohdiskelin sitä, että yleensä eläin ja ihminen ovat eri arvoisia moraalisissa kysymyksissä. Jos on oikein teurastaa sika ruuaksi, niin onko oikein teurastaa ruuaksi kehitysvammainen ihminen? Jotain asiaa ei voi eläimen kohdalla kieltää siksi, että se on ihmisen kohdalla kielletty.

Kun aloin tutkimaan paremmin, niin Paasilinnahan kirjoittaa Kuusmäen kunnasta eikä mistään Kuusingista. Ja olen ymmärtänyt että kysymys on fiktiivisestä tarinasta ja paikkakunnasta. Ja jos täällä on läsnä joku kuusingilaisen leskirouvan kyläpoliisin silmäpuoleksi hakkaama eläimiinsekaantuja aikamiespoika, niin pyydän nöyrästi anteeksi. Itse näen kummatkin ihan samalla viivalla. Elävinä olentoina joista toinen ei ole toista arvokkaampi. Ihminen on vaan luonut sen illuusion, että olisimme jotenkin merkityksellisempiä mitä todellisuudessa olemme.

Nostat kuitenkin mielenkiintoisen dilemman esille. Papuan aidoissa alkuperäiskansoissa kehitysvammaisen pistämistä pataan ei varmaan paheksuttaisi taas heidän normien mukaisesti.

Se nähtäisiin luonnollisena prosessina, jossa "heikompi" antaa "vahvemmille" mahdollisuuden elää ja kasvaa. Eikö me harrasteta juuri tätä samaa, niin sanotuissa sivistyneissä yhteiskunnissamme. Näemme siat, kanat ja lehmät itseämme "heikompina" ja näin ollen loogisesti pistämme ne pataan. Itse en näe etteikö aiheesta voisi keskustella. Sinänsä itse suhtaudun asiaan että eipä kuulu mulle samalla tavalla kuin homojen hommat vaikkakin se naisen välinen on kyllä kaunista ; niinkuin ei eläintä ja ihmistä ole kait tarkoitettu toisilleen, niin en näe että kaksi miestä jotenkin poikkeaisi tästä.

Koirat käyttävät kielensä silloin kun pesee itseensä ja muita nuolemalla turkkiaan,persettään ja muniaan joskus se sattaa puhdistaa myös laumansa jäseniä,kuono tökitään joka paikkaan se on sen tehtävä. Koiran reviiritietoisuus aiheuttaa sen että se kiereskelee esim oksennuksessa ja pa…ssa. Veikkaan että koira voi nuolla omasta aloitteesta tai opettamalla. Jos moraali otetaan tähän mukaan koiria huijataan opetetaan sotakoiriksi,pommikoiriksi,ottamaan kiinni vaarallisia aseistettuja roistoja ,itsemurhapommittajiksi jne.

Maailma nyt vaan sattu olemaan tällainen että täällä tallustele kaikenlaisia valopäitä. Minusta on hyvä että väki tietää millaisessa maailmassa eletään. Saatat altistua suuremmalle määrälle bakteereja pussaamalla ihmistä kuin koiraa tai kissaa. No voihan vittu, oli tai ei.

Jos koirat kiinnostaa niin paljon, voi lueskella kaikkea mahdollista koirista vaikka Kennelliiton sivulta, jos ei muuten tiedä. Minä ääliönä kirjoitin tähän ketjuun ja toivon ettei tämän jälkeen löydy enää lisää ääliöitä koiratieteiljiöitä. Mitäs jos pantais välillä, ihan ihmisten kesken ja ihmeteltäisiin sitä ja sen ihmeellisyyttä. Koiralla oli suussa vähemmän bakteereja kuin toisella näistä pääosan esittäjistä. Vähän OT mutta silti. Otsikko ei ensin kiinnostanut, mutta lopulta päätin vilkaista.

Varsin koomista ja mielikuvia herättävää, kiitos siitä. Kiitti Tilkka, ja kiitti myös privasti kommentoinneille. Ei niin ällöä ettei jotain hyvääkin. Mulle tää ketju on opettanu jotain oleellista joidenkin ajatus- ja arvomaailmasta. Sitä oppia tulen hyödyntämään. Mietiskelin tuossa autolla ajaessa lisää tämän asian moraalista puolta.

Tuli samalla mieleeni myös joidenkin ehdotus tehdä prostituutiosta laitonta ja lihansyönti. Vaikken voisi kuvitellakaan nuolettavani itseäni eläimillä, en keksinyt, miten voisin kestävästi perustella sen kieltämistä, koska samoilla perusteluilla minun pitäisi kieltää prostituutio tai lihansyönti tai molemmat.

Kansainvälinen pihvi ja suihin vitun nuolenta -

Mikä siitä tekee eläinrääkkäystä? Luikaus-mies ei taida tietää kummastakaan mitään. Tätä sivua lukee myös lapset. Olisiko se hieman sama asia, jos kehitysvammainen sellainen joka imee kikkareita maasta tikkareina aikuinen ottaisi suihin. Kyllä ne muijatkin vois vähän huuhtoa sitä aromipesäänsä. Rimpa rampa Timo bum, ramba timpa Timo bum, samba rampa Toni bum, lalli lilla budapest bordelli cz escort sam, tirli tarli tattipalli natti sakki Timo bum, lalli pakki palli Raissa bum, Anni panni Lari bum bam bumtsti bal, bumtsi pel, Bel Airin prinssi. Onko aikuisissa niin uusavuttomia tolloja,ettei ne seuraa mitä lapset netistä lukee??????? Eläimen omistaja tai aikuinen lapseen nähden ei ole oikeutettu kertomaan seksissä haluaako toinen osapuoli sitä vai ei.

Kansainvälinen pihvi ja suihin vitun nuolenta -

No minkäs sille voi kun on ujoksi luuseriksi syntynyt. Kalle Päätalo- elokuvasta tuttu viiden sekunnin äheltäminen ja kiroilu pimeässä pirtissä peiton alla on ehdottoman out vaikka frigidit kaksinaismoralistit koettaa muuta väittää. Eikä tuo yleistä voi olla. Kyllä ne sen vielä julki laittaa etusivulle. Siis kertakaikkiaan järjetöntä kadehtia jotaki tuntematonta ihmistä muutaman euron tähden! Pihvin kanssa vuoden viiniä, mutta mitä ammattina prostituutio seksikauppa kotka Kertokaas kusipääjuntit miksi tämä juttu on suomi24 etusivulla?

0 responses on “Kansainvälinen pihvi ja suihin vitun nuolenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *