Seksifilmejä pikkuhousu fetissi

Olen 15v poika ja minulla on kova fetissi pikkuhousujen haisteluihhin. Olen onnistunut viemään kaverini pyykkikorista hänen äitinsä pienet pikkuhousut.

Aina kun tätini on kylässä tutkin pyykkikoria. Välillä sieltä löytyvät kosteat ja haisevat pikkarit. Niitä on paras haistella ja runkkaan niihin. Onko muilla miehillä tapana tehdä samoin? Tarjotkaa tytöt ja naiset. Kyllä meitä muitakin löytyy. Itse jo 46 vuotias pikkuhousujen haistelija,ihan nuoresta pojasta lähtien olen tätä touhunnut. Nykyään oma vaimo käyttää samoja pöksyjä parhaimmillaan pari viikkoa ja voin kertoa että niissä on kunnon kerros kuivunutta ja uudelleen pillun nesteiden ja kusen kostuttamaa tuoksuvaa ja kiihoittavan suolaisen makuista eritettä.

Oikein odotan aina sitä päivää että saan ne pyykkikorista käsiini ja kullini kosketukseen ja nuoltavaksi!! Anopin pilkuhosuja tullu nuuskittua monesti.

Aikoinaan anto itsekki mulle niitä nuuskittavaksi. Kyllä on tullut haisteltua, maisteltua, nuoltua ja hierottua omaan kyrpään pillun tuoksuttamia pikkareita: P Pyykkikoria on tullut tutkittua paljon! Etenkin, kun kylässä on ollut vaimoni kuumia kavereita saunomassa ja ovat jättäneet kylpyhuoneeseen likaiset vaatteensa.

Aika harvoin on saanut hyvillä tuoksuilla heidän pilkareitaan: Miten osaisin ajatella, että ihana mieheni ei ole mihinkään muuttunut, mutta tiedän hänestä nyt vain yhden asian enemmän? Tunnet itsesi loukatuksi erityisesti siksi, että miehen kaverin äidin käytetyt alushousut toivat hänelle tyydytyksen. Tällaiset asiat ensi kertaa kohdattaessa tuntuvat luonnollisesti kummalliselta, jopa pelottavalta.

Fetisismi ei kuitenkaan ole kovin harvinaista eikä sitä enää kutsuta perversioksi, vaan sukupuoliseksi mieltymykseksi.

Yhdessäolonne lähivuodet näyttävät, voiko suhteenne jatkua onnellisena miehen mieltymyksestä huolimatta. Fetisismissä koetaan eroottista nautintoa tai voimakasta kokonaisvaltaista mielihyvää fetissin läsnäolosta. Fetissi voi olla periaatteessa mitä tahansa: Fetisismi saanee alkunsa kehityksen pysähtymisestä.

Pojat kiinnostuvat vähä vähältä seksuaalisuudesta. He näkevät äitinsä, tätiensä ja sisariensa alusvaatteita, vaatteita ja kenkiä ympärillään. He käyvät ikävuoden välillä läpi vaiheen, jolloin nämä esineet epämääräisesti kiihottavat. Useimmat miehet ohittavat sen nopeasti, mutta osa jämähtää siihen vaiheeseen. Heitä eivät niinkään kiihota naiset, vaan naisen vaatekappaleet. Olemme olleet aviomieheni kanssa kuusi vuotta yhdessä. Meillä on kaksi ihanaa lasta, kolmas on tulollaan.

Mieheni päätti erota yllättäen ilman mitään selityksiä ja muuttikin melkein saman tien pois. Tai selityksenä oli, että hän ei halua enää perhe-elämää ja avioliittoa. Vaikka hän vasta oli kertonut, että hääpäivämme oli hänen elämänsä onnellisin ja että hän rakastaa minua niin paljon.

En ymmärrä häntä ollenkaan. Mielestäni meillä meni kaikki hyvin. Ei mitään isoja riitoja. Itse en ollut valmis tällaiseen. Tuntuu kuin koko maailmani olisi pysähtynyt paikalleen, eikä enää missään ole mitään järkeä. Olen menettänyt yöuneni ja voimani.

Rakastan miestäni koko sydämestäni. Olen yrittänyt keskustella hänen kanssaan, mutta hänellä ei ole milloinkaan aikaa jutella. Olen yrittänyt keksiä syytä tähän hulluuteen ja syytän itseäni tapahtuneesta, vaikken ymmärrä, miksi. Miehesi käyttäytyminen vaikuttaa hyvin vastuuttomalta. Melkein siltä, että hän olisi äkillisesti sairastunut.

Diagnoosivaihtoehtoja on useita, kuten erilaiset mielialahäiriöt tai psyykkiset stressit, aivokasvain tai — rakastuminen. Hänet olisi ehdottomasti saatava omalääkärille, perheneuvolaan tai psykiatrille.

Jos omat keinosi eivät riitä, pyydä avuksi vanhempia, sisaruksia, perhetuttavia tai muita luotettavia ja arvovaltaisia ulkopuolisia henkilöitä. Kyseessä on vakava elämän hallintaongelma, vaikka mitään selittävää sairauttakaan ei löytyisi. Kun tilanne on jollakin tavoin kyetty kartoittamaan ja jos hän edelleen haluaa olla erossa, on arkisten totuuksien vuoro.

Kerrot hänelle, että lapset asuvat hänen kanssaan joka toinen viikko, vauvakin heti, kun imetys on loppunut. Ketään ei ainakaan ponnistelematta voi päästää luikahtamaan vanhemman velvollisuuksistaan.

Aika harvoin on saanut hyvillä tuoksuilla heidän pilkareitaan: Muutamia kertoja tullut myös osteltua netistäkin: D kirpputorista ja pikkarit. Vastaa alkuperäiseen viestiin Pikkuhousu fetissi Olen 15v poika ja minulla on kova fetissi pikkuhousujen haisteluihhin. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Minua ällötti ja yökötti, tuntui kuin en tuntisi yhtäkkiä miestäni ollenkaan, että istuin siinä jonkun vieraan ihmisen vieressä.

Hän väitti, ettei ole suhteemme aikana ennen tehnyt sitä, paitsi minun pikkuhousuillani. Onko mieheni fetissi sairas vai onko se yleinen? Miten osaisin ajatella, että ihana mieheni ei ole mihinkään muuttunut, mutta tiedän hänestä nyt vain yhden asian enemmän? Tunnet itsesi loukatuksi erityisesti siksi, että miehen kaverin äidin käytetyt alushousut toivat hänelle tyydytyksen. Tällaiset asiat ensi kertaa kohdattaessa tuntuvat luonnollisesti kummalliselta, jopa pelottavalta.

Fetisismi ei kuitenkaan ole kovin harvinaista eikä sitä enää kutsuta perversioksi, vaan sukupuoliseksi mieltymykseksi. Yhdessäolonne lähivuodet näyttävät, voiko suhteenne jatkua onnellisena miehen mieltymyksestä huolimatta. Fetisismissä koetaan eroottista nautintoa tai voimakasta kokonaisvaltaista mielihyvää fetissin läsnäolosta. Fetissi voi olla periaatteessa mitä tahansa: Fetisismi saanee alkunsa kehityksen pysähtymisestä. Pojat kiinnostuvat vähä vähältä seksuaalisuudesta.

He näkevät äitinsä, tätiensä ja sisariensa alusvaatteita, vaatteita ja kenkiä ympärillään. He käyvät ikävuoden välillä läpi vaiheen, jolloin nämä esineet epämääräisesti kiihottavat. Useimmat miehet ohittavat sen nopeasti, mutta osa jämähtää siihen vaiheeseen. Heitä eivät niinkään kiihota naiset, vaan naisen vaatekappaleet. Olemme olleet aviomieheni kanssa kuusi vuotta yhdessä. Meillä on kaksi ihanaa lasta, kolmas on tulollaan.

Mieheni päätti erota yllättäen ilman mitään selityksiä ja muuttikin melkein saman tien pois. Tai selityksenä oli, että hän ei halua enää perhe-elämää ja avioliittoa. Vaikka hän vasta oli kertonut, että hääpäivämme oli hänen elämänsä onnellisin ja että hän rakastaa minua niin paljon.

En ymmärrä häntä ollenkaan. Mielestäni meillä meni kaikki hyvin. Ei mitään isoja riitoja. Itse en ollut valmis tällaiseen. Tuntuu kuin koko maailmani olisi pysähtynyt paikalleen, eikä enää missään ole mitään järkeä. Olen menettänyt yöuneni ja voimani. Rakastan miestäni koko sydämestäni. Olen yrittänyt keskustella hänen kanssaan, mutta hänellä ei ole milloinkaan aikaa jutella. Olen yrittänyt keksiä syytä tähän hulluuteen ja syytän itseäni tapahtuneesta, vaikken ymmärrä, miksi. Miehesi käyttäytyminen vaikuttaa hyvin vastuuttomalta.

Melkein siltä, että hän olisi äkillisesti sairastunut. Diagnoosivaihtoehtoja on useita, kuten erilaiset mielialahäiriöt tai psyykkiset stressit, aivokasvain tai — rakastuminen.

Hänet olisi ehdottomasti saatava omalääkärille, perheneuvolaan tai psykiatrille. Jos omat keinosi eivät riitä, pyydä avuksi vanhempia, sisaruksia, perhetuttavia tai muita luotettavia ja arvovaltaisia ulkopuolisia henkilöitä.

Kyseessä on vakava elämän hallintaongelma, vaikka mitään selittävää sairauttakaan ei löytyisi.

Seksifilmejä pikkuhousu fetissi -

Katso Sihteeriopisto pornovideot ilmaiseksi. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Hänet olisi ehdottomasti saatava omalääkärille, perheneuvolaan tai psykiatrille. Vaikka hän vasta oli kertonut, että hääpäivämme oli hänen elämänsä onnellisin ja että hän rakastaa minua niin paljon. Sinun naisellasi siis tuskin on toista miestä. Jos tämä on nyt merkki keskenmenosta kuinka  ruskea vuoto ja raskaus? Olen yrittänyt keksiä syytä tähän hulluuteen ja syytän itseäni tapahtuneesta, vaikken ymmärrä, miksi. Olen menettänyt yöuneni ja voimani.

0 responses on “Seksifilmejä pikkuhousu fetissi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *