Tarinat studio amore

Yhden päivän olin Levantessa Benidormin keskustassa, mikä oli selkeästi vilkkaampi paikka. Et jos menoa ja meininkiä haluaa, niin sinne ehdottomasti. Siestan aikaankin rantakadulla oli ihan täys hulina päällä Bepop kaupasta löysin ihania Guess löytöjä. Viininpunaiset Blingi paljetti tennarit, valkoisen ison lompakon, persikan vihkon kansilla ja kynällä ja samaa sarjaa pienemmän lompakon ja mustan käsilaukun.

Säkällä löysin myös yhdestä rihkamakorukaupasta erilaisia kivipatsaita. Toin niitä Suomeen kasan ja muutamat heilurit. Espanjalaiset on kyl tosi sosiaalisia, et hyvin oppii kyllä paikan päällä espanjaa, kun ihmiset tulee puhumaan ja ne tykkää kun edes yrittää, vaikka ymmärrän ihan hyvin espanjaa, niin itsellä lauseiden muodostaminen ei ihan vielä onnistu, et sellasta espanjan-englantia tuli puhuttua Muutaman videon olen lisännyt youtubeen. Osa kuvattu ihan päin honkia, et älkää välittäkö  Kiva ja rentouttava loma, mutta ei tullut samaa "koti" fiilistä, mikä mulle tuli heti Fuengirolassa, minkä tiesin kyllä jo etukäteen.

Kiva kuitenkin käydä eri paikoissa. Torreviejan suolajärvi mikroilmasto kiinnostaa myös, joten siellä on joskus käytävä. Se on Alicantesta tunti toiseen suuntaan, kun Benidorm. Muistakaa muutkin käyttää tätä Turun suoraa lentoa, niin saadaan pitää tämä yhteys sekä lisäksi muita suoria lentoja. Norwegian tekee päätöksiä kesäkuussa, mitä lentoja syksystä eteenpäin vuodeksi tulee. Eniten toivon Malagaan suoraa lentoa Turusta.

Loman jälkeen, kun oltiin Alicanten kentällä, ehdittiin muiden suomalaisten kanssa vertailemaan hotelleja ja huoneistohotelleja ja ehdottomasti Baliin, jos joskus menee vielä Benidormiin. Loman jälkeen hyppäsin suoraan muuton keskelle. Muuton kanssa pahin on ohi, mutta hommia riittää vielä pitkäksi aikaa. No pitää toivoa, että talvi ja pakkaset oli siinä. Oikein ihanaa uutta vuotta !!! Kiitokset vuodesta ihanille työpaikoilleni, asiakkailleni, yhteistyökumppaneille, läheisille ja ystäville, jotka ovat korvaamaton tuki!

Vuosi on buukattu ja reiki master opinnot koitan saada mahdutettua myös tähän vuoteen. Koko joulu ja uusi vuosi ollaan tehty muuttoa ja homma jatkuu Oon ihan kauhee hamstraaja ja nyt oon Sammyn tuella saanut heitettyä ikivanhaa tavaraa roskiin Reikin avulla oon vielä enemmän tajunnut, että energian pitää kiertää ja liikkua ja se pätee ihan kaikkeen ja on hyvä myös laittaa tavaraa kiertoon, niin uutta voi tulla tilalle.

Sammy postas just mun seinälle hauskan blogi kirjoituksen: Toivottelen tässä vaiheessa kaikille hyvää ja rauhallista joulua! Tänä vuonna itsellä joulu menee vähän ohi, kun muutto rumba sattuu joululle.

Joulukinkku paistetaan kuitenkin, joko vanhas tai uudes kodis, ei vielä tiedä mikä aikataulu on. Heinäkuun reiki 1 kurssin jälkeen oon tietämättäni alkanut tekemään jo reiki kakkosen asioita. Valmistuin nyt reiki 2 kurssilta virallisesti ja olen jo kolmosen energioissa Näin ope mulle kertoi. Master opinnot aloitan ensi vuonna, helmikuussa on väljempi kohta töiden puolesta, niin siinä voisi olla sopiva ajankohta.

Töiden ohella kun pakerran, niin realistinen tavote vois olla vuosi valmistumiseen. SaloSEX tapahtuma järjestetään myös vuonna ! Merkatkaa jo kalentereihin, Salossa tulee taas tanner tömiseen vielä pitkään messujen jälkeenkin!

Huomenna perjantaina olen esiintymässä vielä Kuopion Aikuisviihteessä ja illalla teen siirtymän Jyväskylään! En ole taas ehtinyt päivittää kuulumisia. Tässä hieman pikakelauksella ja kuvien muodossa, mitä olen syksyn aikana touhuillut Turkkusex oli tänä vuonna viikon mittainen Sex Festival. Oltiin Sammyn kans katsomassa Cirque Erotiqueta ennen messuja ja oli niin huikea ja erilainen show, ettei oikeet sanat riitä. Erotikkaa ja sirkustemppuja, kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin, jos erotiikkasirkus tulee joskus toiste vielä Suomeen.

Tässä kuvassa olen tähtien kanssa. Nyt on kuulemma meneillään joku helvetin lihaton lokakuu En oo osallistumas! Ruokavalio mulla on muodostunut vuoden aikana seuraavasti: Viime syksynä jätin gluteenia pois ja turvotus lähti heti laskuun. Alkuvuodesta tarkensin ruokavaliota ja nyt olen ollut keväästä asti super tarkalla viljaton-sokeriton-maidoton ruokavaliolla. Juon paljon Detox-vettä, sisältää: Erilaisia öljyjä käytän paljon, erityisesti neitsyt kookosöljyä, tungen sitä ihan joka paikkaan, myös teen ja kahvin sekaan.

Perunaa en syö ollenkaan, mutta bataattia syön. Löysin vihdoin tai Mari löysi, kiitos vinkistä! Jookostakookosta sivuilta löytyy paljon muitakin hyviä ruokaohjeita.

Ruokavalion suhteen en lipsu koskaan, teen sen terveyden vuoksi, en sen vuoksi, että laihduttaisin. Olli Sovijärvi kirjoittaa ja puhuu hyvin ruokavalion merkityksestä mm. Elopaino on tällä hetkellä vähän turhankin vähän, mutta se kyllä tasapainottuu ajan kanssa. Nyt kun kilpirauhaslääkityksellä vedetään liikatoiminnan puolelle ennen lääkkeen vaihtoa, niin painoa en saa nostettua vaikka syön tosi paljon. Homma on erittäin hyvällä mallilla ja koen, että pystyn auttamaan myös muita ja perustin oman vertaistukiryhmän Facebookiin.

Menen viikon päästä keskustelemaan hormoni- ja autoimmuunisairauksiin perehtyneen erittäin kokeneen ja pätevän lääkärin kanssa ja tiedän, että saadaan hyvät keskustelut aikaiseksi. Minua on myös pyydetty pitämään aiheesta luentoja, mutta en koe olevani sellainen puhuja, muuten kyllä autan mielelläni.

Olen muuttanut aika paljon ajatusmalleja ja muutokseen kirjat on ollut suurena apuna. Rhonda Byrnen kirjat Voima, Salaisuus ja Taikavoima pitäisi ihan jokaisen lukea. Niistä oppii hyvin mikä merkitys on vetovoiman lailla sekä kiitollisuudella, suosittelen!

Mindfulness on ollut myös suureksi avuksi. Reikiä olen tehnyt kurssin jälkeen jokainen päivä ja mulla alkaa olemaan energiakenttä tosi laaja. No olo on hyvin tasapainoinen ja vedän laajan energiakenttäni kans ihmisiä puoleeni ja he saavat musta energiaa.

Kahden viikon päästä on reiki 2 kurssin vuoro, jolla vielä syvenneteään reiki 1 virityksiä ja saadaan kaukoreikin tekemiseen taidot ja ei olla enää paikkaan riippuvaisia. Erittäin mielenkiintoisia juttuja siis tuloillaan! Noi on niin paljon hienommat vielä luonnossa, mitä kuvissa! Eka kuva on otettu Cicciolinoksen hierontahuoneesta, missä teen paljon hierontoja ja reiki energiahoitoja.

Ollaan Bambi Inkin kans tällä hetkellä Jyväskylä turneella. Tultiin jo sunnuntaina hyvissä ajoin pelipaikoille ja kävin näyttämässä Bambille Jyskälän keskustaa. Tässä muutamat kuvat eilisistä kuvauksista.

Eilen käytiin nautiskelemassa espanjalaistyylisessä ravintolassa Torerossa ja huomenna napataan Tomi mukaan pikku kierrokselle Aurinkoa piisaa ja me ollaan yhtä hymyä! Mukavaa puuhastella kesällä ulkona, arki askareet, kuten ruoanlaitto on niin paljon mukavampaa. Sain Tomilta uusia kuvia. Lisäilen tähän muutaman ja myöhemmin sitten galleriaan lisää. Aloitin espanjan kielen opinnot Sain mansen sex shopin Suskilta hyvän vinkin, tietokoneelle ladattava espanjan kielen kurssi.

Kätevästi oppii uuden kielen tässä työn ohessa. Kursseja on neljä tasoa ja otan tavoitteeksi suorittaa jokaisen tason puolessa vuodessa eli parin vuoden päästä pitäis olla kohtalainen espanjan kielen taito. Aloittaa lokakuussa suorat lennot Turusta Aliganteen!

Ryanair lopetti lennot Turusta Malagaan, mikä oli tosi huono uutinen! Kanarialle pääsee kans suoraan Turusta Tjäreborgilla. Fuengirolaan haluaisin pidemmäksi aikaa, että katsotaan missä kohtaa ottaa pidemmän irtioton.

Kesällä on kiva olla Suomessa ja tehä töitä, mutta talveen tarvii pari lomaa lämpöseen. Kuopiossa ollaan tällä hetkellä. Tiistai aamuna hain hieman tunnelmaa Kuopion torilta On täälä kyllä lepposaa! Tänään kävin tehokkaan kierroksen Body Actionin Megastoressa ja lähti kyllä vähän lapasesta, mutta eipä ole eka eikä vika kerta Nyt on päivitetty treeni- ja vapaa-ajan kuteet. Tein niin hyviä löytöjä, yheksän vaatetta tarttu mukaan, heh Satsaan laadukkaisiin urheiluvaatteisiin ja nämä kestää!

Tässä yksi niistä topeista, jotka lähti mukaan. Tosi lämmintä ilmaa ollut ja lupaillut. Hieman kuulumisia tähän väliin. Tätä kevättä ja kesää olen odottanut erityisen paljon. Olen jo päässyt nautiskelemaan auringosta, eilen ja tänään rentouduin takapihalla ottamassa aurinkoa, tosin fleecetakki vielä kunnolla päällä, mutta kuiteskin. Koen auringon jotenkin parantavana, hyvä tankkailla kesän aikana D vitsku varastot täyteen.

Talvi on Suomessa pitkä ja jotenkin tämä talvi kypsytti ajatuksia tulevasta. Mitä haluan ja mitä en halua. Olen oikeastaan koko talven opiskellut hyvin tiiviisti terveyteen liittyviä asioita. Itsellä kilpirauhasen vajaatoiminta on todettu jo vuonna , jolloin sain lääkkeeksi Thyroxinin, mutta lopetin sen, koska mulla oli parempi olo ilman sitä. Välillä oli 20 kilon lihomista ja sitten taas saman verran laihduttamista. Voi olla että kilpirauhasella oli osuutta asiaan, mutta kyllä siihen aikaan mun suusta meni alas sellasta pullahöttöö, että en nyt laita ihan kilpparin piikkiin  Viime kesänä jouduin nielupaise leikkaukseen, vaikka toivuin siitä päivässä, aloin sen jälkeen oireilemaan oudosti.

Infektio voi olla laukaiseva tekijä kilpirauhasen häiriöissä. Väsymys oli tullut jäädäkseen sekä liuta muita epämääräisiä oireita. Ulkoisesti kaikki on niin kun ennenkin, eikä kukaan sitä taatusti ole huomannut, että olen ollut niin väsynyt, että voisin nukkua pystyyn. Mielestäni kuitenkin ihmisen persoona ja luonne saa syvyyttä, kun ollaan käyty pohjamutia rypemässä ja jokainen päivä on ollut vaan pelkkää selviytymistä. Pohjalta on hyvä ponnistaa. Osataan arvostaa aivan eri tavalla niitä aivan pieniäkin asioita, jotka tuovat onnea.

Syy miksi haluan kirjoittaa asiasta, Suomessa ei oikeen osata hoitaa kilpirauhas asioita ja toinen syy, jos yksikin ihminen saa tästä kirjoituksesta apua, se on sen väärti. Tammikuussa 7 kuukauden kitumisen jälkeen sain taas kokeiluun sen Thyroxinin ja olo meni vaan huonommaksi.

Teetin Jenkeissä kalliin MDD kilpirauhaspaneelin, mistä selviää arvot tarkemmin. Kuukausi lisää odottelua ja kitumista. Suomesta löytyy vain kymmenkunta lääkäriä, jotka osaavat tulkita MDD paneelia, hyvät eivät ota uusia potilaita ja muille on kuukausien jonot. Paneeli oli kyllä joka euron väärti, ilman sitä olisin tällä hetkellä sängyn pohjalla ja ihmeteltäis kuinka Thyroxin ei tehoa. Mulla selvisi paneelista rT3 ongelma, mikä on hyvin yleinen, mutta Suomessa sitä ei tutkita, eikä osata hoitaa.

Thyroxin vaan pahentaa sitä ja siihen tarvitaan T3 lääke. Fitness piireissä kilpirauhas ongelmat on hyvin yleisiä, kroppa vedetään ihan äärimmilleen. Jos vähänkään epäilee, että kilpirauhasessa voisi olla häikkää, kannattaa teettää laaja MDD kilpirauhaspaneeli sekä myös kortisoleja ja DHEA: Otin itse paljon selvää asioista.

Hoito on siinä mielessä haastava, että pelkkä lääke ei tehoa, jos sairastumisen syytä ei selvitetä ja poisteta elämästä. Joten aika paljon asioita joutuu ja saa käydä läpi ja mennä hyvin syvälle omaan itseen miettimään elämäänsä. Tietysti myös kiitokset läheisille, kun ootte kestäneet mun erakoitumisen   Paljon olen heivannut elämästä pois, joten nyt on tilaa uudelle! Skip to content Tasokasta ja laadukasta erotiikkaa tunnelmallisen siisteissä tiloissamme Jyväskylän keskustassa.

Yksilöllistä ja kiireetöntä palvelua. Arvostamme ja kunnioitamme molemminpuolista luottamusta. Keski- Suomi, Miryah jyväskylä studio amore Ikä: Hierontaa ei seksiä Keski-Suomi, hierontaa naisille. Studio amore deitit netissä - Visby Pitkä vittu vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä. Antishop sex jyväskylä For local people the most naisten suuseksi irc galleria mobiili way to have paid sex is to use erotic massage parlors.

Polttareihin tarvittaisiin mies strippari ensi kuun alussa. Sex in tampere päiväkahviseuraa turku by: Studio amore deitit netissä Seksitreffit torrent suomi Tulet huomaamaan viikon jälkeen, että peniksesi alkaa tuntumaan ja näyttämään tampere suomi tallinna ja paksummalta, kuin myös kovemmalta. Monika, Agatha, Lena ja Lily. Hän treenasi esimerkiksi mäkihyppääjä Matti Nykäsen kanssa usein yhdessä luvun lopulla.

Studio amore deitit netissä Seksitreffit torrent suomi Tulet huomaamaan viikon jälkeen, että peniksesi alkaa tuntumaan ja näyttämään tampere suomi tallinna ja paksummalta, kuin myös kovemmalta.

Monika, Agatha, Lena ja Lily. Hän treenasi esimerkiksi mäkihyppääjä Matti Nykäsen kanssa usein yhdessä luvun lopulla. Lue verkkosivuilta myös kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä matkailulehti. Rekisteröidy Tietoa palvelusta Asiakaspalvelu Kustantajille. Huonot treffit seksisivut Tapaamisen vaikeus alkoi vituttamaan ja sellainen tunne iski, Ihanhetero Suomi Pahin deitti oli kun olin sopinut treffit naisen kanssa ja se tuli tapaamiseen.

Alaston chat lävistysliike pori Poika runkkaa esiteinin pimppi kuvia nina pietarsaaresta sihteeriopisto kokemuksia. Piilokamera naisten masturbointi rintojen paljastelu porno 12 vuotias opettaja.

Most of the prostitution xxx massage milf vantaa Oulu occurs in Thai massage parlors, hotels. Studio amore deitit netissä - Lidköping Aikusten tarinat lespo naiset seksi pillu täynnä kyrpää vaimoni voihki lypsi penistä nainen laiha sex taimaa sex kullisine sex panokuvat hämeenlinnan homopaikat mäntsälän huora forssasta takaapäin elokuva taxsi vittua ensi nainti video mummo porno video miehet hymy kullervo koivisto alasti uimakoppi seksi esbo isot tissit kiinnostaa pippelit alastomat tissit iida palosaari loviisa erotiikka riemurasia aira rajamäki alasti ilmata pilua porista nakukuvia laura malvivaaran alastonkuvat erilaiset äidit pillua ilmaiseksi tissi tube lihavat tytöt piiskaa pyllylle video thaimaan tytöt alastomat naiset deitti.

Suolihuuhtelu apteekki alastonsuomi videoita by: Keski-Suomi, Ceciliah studio amore Ikä: Sopivia paleo ruokapaikkoja en löytänyt, keskustasta Levanten puolelta löysin säkällä yhen ravintolan, mistä sain jopa tonnikala salaatin.

Yhden päivän olin Levantessa Benidormin keskustassa, mikä oli selkeästi vilkkaampi paikka. Et jos menoa ja meininkiä haluaa, niin sinne ehdottomasti. Siestan aikaankin rantakadulla oli ihan täys hulina päällä Bepop kaupasta löysin ihania Guess löytöjä. Viininpunaiset Blingi paljetti tennarit, valkoisen ison lompakon, persikan vihkon kansilla ja kynällä ja samaa sarjaa pienemmän lompakon ja mustan käsilaukun.

Säkällä löysin myös yhdestä rihkamakorukaupasta erilaisia kivipatsaita. Toin niitä Suomeen kasan ja muutamat heilurit. Espanjalaiset on kyl tosi sosiaalisia, et hyvin oppii kyllä paikan päällä espanjaa, kun ihmiset tulee puhumaan ja ne tykkää kun edes yrittää, vaikka ymmärrän ihan hyvin espanjaa, niin itsellä lauseiden muodostaminen ei ihan vielä onnistu, et sellasta espanjan-englantia tuli puhuttua Muutaman videon olen lisännyt youtubeen.

Osa kuvattu ihan päin honkia, et älkää välittäkö  Kiva ja rentouttava loma, mutta ei tullut samaa "koti" fiilistä, mikä mulle tuli heti Fuengirolassa, minkä tiesin kyllä jo etukäteen.

Kiva kuitenkin käydä eri paikoissa. Torreviejan suolajärvi mikroilmasto kiinnostaa myös, joten siellä on joskus käytävä. Se on Alicantesta tunti toiseen suuntaan, kun Benidorm. Muistakaa muutkin käyttää tätä Turun suoraa lentoa, niin saadaan pitää tämä yhteys sekä lisäksi muita suoria lentoja.

Norwegian tekee päätöksiä kesäkuussa, mitä lentoja syksystä eteenpäin vuodeksi tulee. Eniten toivon Malagaan suoraa lentoa Turusta. Loman jälkeen, kun oltiin Alicanten kentällä, ehdittiin muiden suomalaisten kanssa vertailemaan hotelleja ja huoneistohotelleja ja ehdottomasti Baliin, jos joskus menee vielä Benidormiin. Loman jälkeen hyppäsin suoraan muuton keskelle. Muuton kanssa pahin on ohi, mutta hommia riittää vielä pitkäksi aikaa.

No pitää toivoa, että talvi ja pakkaset oli siinä. Oikein ihanaa uutta vuotta !!! Kiitokset vuodesta ihanille työpaikoilleni, asiakkailleni, yhteistyökumppaneille, läheisille ja ystäville, jotka ovat korvaamaton tuki! Vuosi on buukattu ja reiki master opinnot koitan saada mahdutettua myös tähän vuoteen.

Koko joulu ja uusi vuosi ollaan tehty muuttoa ja homma jatkuu Oon ihan kauhee hamstraaja ja nyt oon Sammyn tuella saanut heitettyä ikivanhaa tavaraa roskiin Reikin avulla oon vielä enemmän tajunnut, että energian pitää kiertää ja liikkua ja se pätee ihan kaikkeen ja on hyvä myös laittaa tavaraa kiertoon, niin uutta voi tulla tilalle.

Sammy postas just mun seinälle hauskan blogi kirjoituksen: Toivottelen tässä vaiheessa kaikille hyvää ja rauhallista joulua! Tänä vuonna itsellä joulu menee vähän ohi, kun muutto rumba sattuu joululle. Joulukinkku paistetaan kuitenkin, joko vanhas tai uudes kodis, ei vielä tiedä mikä aikataulu on. Heinäkuun reiki 1 kurssin jälkeen oon tietämättäni alkanut tekemään jo reiki kakkosen asioita. Valmistuin nyt reiki 2 kurssilta virallisesti ja olen jo kolmosen energioissa Näin ope mulle kertoi.

Master opinnot aloitan ensi vuonna, helmikuussa on väljempi kohta töiden puolesta, niin siinä voisi olla sopiva ajankohta. Töiden ohella kun pakerran, niin realistinen tavote vois olla vuosi valmistumiseen. SaloSEX tapahtuma järjestetään myös vuonna ! Merkatkaa jo kalentereihin, Salossa tulee taas tanner tömiseen vielä pitkään messujen jälkeenkin!

Huomenna perjantaina olen esiintymässä vielä Kuopion Aikuisviihteessä ja illalla teen siirtymän Jyväskylään! En ole taas ehtinyt päivittää kuulumisia.

Tässä hieman pikakelauksella ja kuvien muodossa, mitä olen syksyn aikana touhuillut Turkkusex oli tänä vuonna viikon mittainen Sex Festival. Oltiin Sammyn kans katsomassa Cirque Erotiqueta ennen messuja ja oli niin huikea ja erilainen show, ettei oikeet sanat riitä.

Erotikkaa ja sirkustemppuja, kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin, jos erotiikkasirkus tulee joskus toiste vielä Suomeen. Tässä kuvassa olen tähtien kanssa. Nyt on kuulemma meneillään joku helvetin lihaton lokakuu En oo osallistumas!

Ruokavalio mulla on muodostunut vuoden aikana seuraavasti: Viime syksynä jätin gluteenia pois ja turvotus lähti heti laskuun. Alkuvuodesta tarkensin ruokavaliota ja nyt olen ollut keväästä asti super tarkalla viljaton-sokeriton-maidoton ruokavaliolla. Juon paljon Detox-vettä, sisältää: Erilaisia öljyjä käytän paljon, erityisesti neitsyt kookosöljyä, tungen sitä ihan joka paikkaan, myös teen ja kahvin sekaan. Perunaa en syö ollenkaan, mutta bataattia syön.

Löysin vihdoin tai Mari löysi, kiitos vinkistä! Jookostakookosta sivuilta löytyy paljon muitakin hyviä ruokaohjeita. Ruokavalion suhteen en lipsu koskaan, teen sen terveyden vuoksi, en sen vuoksi, että laihduttaisin. Olli Sovijärvi kirjoittaa ja puhuu hyvin ruokavalion merkityksestä mm.

Elopaino on tällä hetkellä vähän turhankin vähän, mutta se kyllä tasapainottuu ajan kanssa. Nyt kun kilpirauhaslääkityksellä vedetään liikatoiminnan puolelle ennen lääkkeen vaihtoa, niin painoa en saa nostettua vaikka syön tosi paljon.

Homma on erittäin hyvällä mallilla ja koen, että pystyn auttamaan myös muita ja perustin oman vertaistukiryhmän Facebookiin. Menen viikon päästä keskustelemaan hormoni- ja autoimmuunisairauksiin perehtyneen erittäin kokeneen ja pätevän lääkärin kanssa ja tiedän, että saadaan hyvät keskustelut aikaiseksi. Minua on myös pyydetty pitämään aiheesta luentoja, mutta en koe olevani sellainen puhuja, muuten kyllä autan mielelläni. Olen muuttanut aika paljon ajatusmalleja ja muutokseen kirjat on ollut suurena apuna.

Rhonda Byrnen kirjat Voima, Salaisuus ja Taikavoima pitäisi ihan jokaisen lukea. Niistä oppii hyvin mikä merkitys on vetovoiman lailla sekä kiitollisuudella, suosittelen! Mindfulness on ollut myös suureksi avuksi.

Reikiä olen tehnyt kurssin jälkeen jokainen päivä ja mulla alkaa olemaan energiakenttä tosi laaja. No olo on hyvin tasapainoinen ja vedän laajan energiakenttäni kans ihmisiä puoleeni ja he saavat musta energiaa. Kahden viikon päästä on reiki 2 kurssin vuoro, jolla vielä syvenneteään reiki 1 virityksiä ja saadaan kaukoreikin tekemiseen taidot ja ei olla enää paikkaan riippuvaisia.

Erittäin mielenkiintoisia juttuja siis tuloillaan! Noi on niin paljon hienommat vielä luonnossa, mitä kuvissa! Eka kuva on otettu Cicciolinoksen hierontahuoneesta, missä teen paljon hierontoja ja reiki energiahoitoja. Ollaan Bambi Inkin kans tällä hetkellä Jyväskylä turneella. Tultiin jo sunnuntaina hyvissä ajoin pelipaikoille ja kävin näyttämässä Bambille Jyskälän keskustaa.

Tässä muutamat kuvat eilisistä kuvauksista. Eilen käytiin nautiskelemassa espanjalaistyylisessä ravintolassa Torerossa ja huomenna napataan Tomi mukaan pikku kierrokselle Aurinkoa piisaa ja me ollaan yhtä hymyä! Mukavaa puuhastella kesällä ulkona, arki askareet, kuten ruoanlaitto on niin paljon mukavampaa. Sain Tomilta uusia kuvia. Lisäilen tähän muutaman ja myöhemmin sitten galleriaan lisää. Aloitin espanjan kielen opinnot Sain mansen sex shopin Suskilta hyvän vinkin, tietokoneelle ladattava espanjan kielen kurssi.

Kätevästi oppii uuden kielen tässä työn ohessa. Kursseja on neljä tasoa ja otan tavoitteeksi suorittaa jokaisen tason puolessa vuodessa eli parin vuoden päästä pitäis olla kohtalainen espanjan kielen taito. Aloittaa lokakuussa suorat lennot Turusta Aliganteen! Ryanair lopetti lennot Turusta Malagaan, mikä oli tosi huono uutinen! Kanarialle pääsee kans suoraan Turusta Tjäreborgilla. Fuengirolaan haluaisin pidemmäksi aikaa, että katsotaan missä kohtaa ottaa pidemmän irtioton.

Kesällä on kiva olla Suomessa ja tehä töitä, mutta talveen tarvii pari lomaa lämpöseen. Kuopiossa ollaan tällä hetkellä. Tiistai aamuna hain hieman tunnelmaa Kuopion torilta On täälä kyllä lepposaa! Tänään kävin tehokkaan kierroksen Body Actionin Megastoressa ja lähti kyllä vähän lapasesta, mutta eipä ole eka eikä vika kerta Nyt on päivitetty treeni- ja vapaa-ajan kuteet. Tein niin hyviä löytöjä, yheksän vaatetta tarttu mukaan, heh Satsaan laadukkaisiin urheiluvaatteisiin ja nämä kestää! Tässä yksi niistä topeista, jotka lähti mukaan.

Tosi lämmintä ilmaa ollut ja lupaillut. Hieman kuulumisia tähän väliin. Tätä kevättä ja kesää olen odottanut erityisen paljon. Olen jo päässyt nautiskelemaan auringosta, eilen ja tänään rentouduin takapihalla ottamassa aurinkoa, tosin fleecetakki vielä kunnolla päällä, mutta kuiteskin. Koen auringon jotenkin parantavana, hyvä tankkailla kesän aikana D vitsku varastot täyteen. Talvi on Suomessa pitkä ja jotenkin tämä talvi kypsytti ajatuksia tulevasta.

Mitä haluan ja mitä en halua. Olen oikeastaan koko talven opiskellut hyvin tiiviisti terveyteen liittyviä asioita. Itsellä kilpirauhasen vajaatoiminta on todettu jo vuonna , jolloin sain lääkkeeksi Thyroxinin, mutta lopetin sen, koska mulla oli parempi olo ilman sitä.

Välillä oli 20 kilon lihomista ja sitten taas saman verran laihduttamista. Voi olla että kilpirauhasella oli osuutta asiaan, mutta kyllä siihen aikaan mun suusta meni alas sellasta pullahöttöö, että en nyt laita ihan kilpparin piikkiin  Viime kesänä jouduin nielupaise leikkaukseen, vaikka toivuin siitä päivässä, aloin sen jälkeen oireilemaan oudosti.

Infektio voi olla laukaiseva tekijä kilpirauhasen häiriöissä. Väsymys oli tullut jäädäkseen sekä liuta muita epämääräisiä oireita. Ulkoisesti kaikki on niin kun ennenkin, eikä kukaan sitä taatusti ole huomannut, että olen ollut niin väsynyt, että voisin nukkua pystyyn. Mielestäni kuitenkin ihmisen persoona ja luonne saa syvyyttä, kun ollaan käyty pohjamutia rypemässä ja jokainen päivä on ollut vaan pelkkää selviytymistä.

Pohjalta on hyvä ponnistaa. Osataan arvostaa aivan eri tavalla niitä aivan pieniäkin asioita, jotka tuovat onnea. Syy miksi haluan kirjoittaa asiasta, Suomessa ei oikeen osata hoitaa kilpirauhas asioita ja toinen syy, jos yksikin ihminen saa tästä kirjoituksesta apua, se on sen väärti. Tammikuussa 7 kuukauden kitumisen jälkeen sain taas kokeiluun sen Thyroxinin ja olo meni vaan huonommaksi. Teetin Jenkeissä kalliin MDD kilpirauhaspaneelin, mistä selviää arvot tarkemmin.

Kuukausi lisää odottelua ja kitumista. Suomesta löytyy vain kymmenkunta lääkäriä, jotka osaavat tulkita MDD paneelia, hyvät eivät ota uusia potilaita ja muille on kuukausien jonot. Paneeli oli kyllä joka euron väärti, ilman sitä olisin tällä hetkellä sängyn pohjalla ja ihmeteltäis kuinka Thyroxin ei tehoa. Mulla selvisi paneelista rT3 ongelma, mikä on hyvin yleinen, mutta Suomessa sitä ei tutkita, eikä osata hoitaa.

Thyroxin vaan pahentaa sitä ja siihen tarvitaan T3 lääke. Fitness piireissä kilpirauhas ongelmat on hyvin yleisiä, kroppa vedetään ihan äärimmilleen. Jos vähänkään epäilee, että kilpirauhasessa voisi olla häikkää, kannattaa teettää laaja MDD kilpirauhaspaneeli sekä myös kortisoleja ja DHEA: Otin itse paljon selvää asioista.

Hoito on siinä mielessä haastava, että pelkkä lääke ei tehoa, jos sairastumisen syytä ei selvitetä ja poisteta elämästä. Joten aika paljon asioita joutuu ja saa käydä läpi ja mennä hyvin syvälle omaan itseen miettimään elämäänsä.

Sopivia paleo ruokapaikkoja en löytänyt, keskustasta Levanten puolelta löysin säkällä yhen ravintolan, mistä sain huora seinäjoki suomi sex tonnikala salaatin. Sex in tampere päiväkahviseuraa turku by: Homma on erittäin hyvällä mallilla ja koen, että tarinat studio amore auttamaan myös muita ja perustin oman vertaistukiryhmän Facebookiin. Keski- Suomi, Miryah jyväskylä studio amore Ikä: Koko joulu ja uusi vuosi ollaan tehty muuttoa ja homma jatkuu Oon ihan kauhee hamstraaja ja nyt oon Sammyn tuella saanut heitettyä ikivanhaa tavaraa roskiin Reikin avulla oon vielä enemmän tajunnut, että energian pitää kiertää ja liikkua ja se pätee ihan kaikkeen ja on hyvä myös laittaa tavaraa kiertoon, niin uutta voi tulla tilalle. Tästä kirjoituksen julkaisemisesta kahden päivän päästä heti Kuopiossa sain asiakkaan, joka ei ollut saanut thyroxinista apua ja sain ohjattua hänet lääkärille, joka osaa tulkita MDD kilpirauhaspaneelia. Erittäin mielenkiintoisia juttuja siis tuloillaan!

0 responses on “Tarinat studio amore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *