Pillu ja kulli haluan pillua

pillu ja kulli haluan pillua

Kai joku pitäisi eniten luonnollisesta naisen alakarvoituksesta, koska minulla ainakaan se ei koskaan kasva liian villiksi vaan hennoksi ja pehmeäksi. Joku pitäisi varmasti enemmän pienestä muotoillusta karva-alueesta. Ehkä kaikille kuitenkin kelpaisi kokonaan posliiniksi sheivattu pikku pillu? Suuni aukesi hitaasti ja huomasin huokaisevani hiljaa.

Vasemman käteni hyväilevä liike rinnoillani pysähtyi hetkeksi, mutta jatkui jälleen. Oikean käteni sormet koskettelivat pieniä häpyhuuliani hellästi.

Aamulla tuli joku postin- tai lehdenjakaja minua vastaan, kun lähdin kouluun. Se oli ehkä vuotias ystävällisen näköinen mies ja varmasti perheenisä. Tykkäisiköhän se hyväillä nuoria häpyhuuliani, jos olisi tilaisuus siihen?

Minulla on omasta mielestäni aika kauniit ja siistit häpyhuulet. Vai tahtoisiko postinjakaja ottaa minut miehenä heti? Kiimainen pilluni haluaisi miestä niin kovasti. Sormeni siirtyivät tunnustelemaan klitorista, joka minulla on todella tuntoherkkä. Säpsähdin ihan omaa kosketustani ja tunsin sähköiskun virtaavaan nopeasti ylös rintoihin ja päähäni ja alas jalkoihin aina varpaisiin saakka.

Kiihottaakohan klitoris miestä erikseen vai pelkästään pillu kokonaisuutena? Ja kuinkahan moni mies haluaisi antaa naiselle suuseksiä? Haluaisivatkohan jo ihan nuoret miehenalut nuolla minua pienestä alapäästäni? Entä tahtoisivatko vähän vanhemmat jätkät päästä kielensä kanssa jalkojen väliin puuhamaan?

Vieläkö keski-ikäiset ja sitä vanhemmat ukot tykkäävät nuolla naisen pimppiä ja maistella eroottisia eritteitämme? Jos joku ei tahtoisi nuolla, niin ehkä hän sormettaisi sitäkin enemmän?

Minun ei tarvinnut kauan hieroa klitoristani ja pyörittää sitä sormenpäälläni, kun jo sain ihanan orgasmin. Huokaisin kimeän voihkaisun tahdottomasti suustani, kun tuntui niin hyvältä. Toivoin, etteivät veljet ja niiden kaverit kuulleet tätä, mutta sen jälkeen pikkupojat unohtuivat minulta. Onneksi taustamusiikkini soi huoneessa peittäen sopivasti huokaukseni ja voihkimiseni alleen.

Tuoksukynttilä levitti huoneeseeni rauhoittavaa ja kiihottavaa tunnelmaa. Vasen käteni jatkoi jälleen hierovaa liikettään molemmilla rinnoillani ja oikea käteni uskalsi taas alkaa liikkua hiljalleen orgasmin jälkitunnelmissa värähtelevällä klitoriksellani.

Poikien liikunnanopettaja on meidän koulussa aika ihana ja komea. Se on ehkä kolmekymppinen. Tekeeköhän sen koskaan salaa mieli meitä nuoria lukiotyttöjä, kun se näkee meidän liikuskelevan koulussa? Jotkut oikein esittelevät sille rintojaan leveistä kaula-aukoistaan ja pyllistävät peppua sopivasti kohdalla.

Tahtoisikohan poikien sporttiope panna koskaan meitä takaapäin mistään muusta piittaamatta? Välillä tuntuu, että ne ovat aina kovassa kiimassa. Ja entä kaikki muut miehet sitten?

Voisi olla aika huikeaa saada miestä takaapäin. Tahtoisikohan mies panna siinä asennossa lujaa vai hitaasti edestakaisin? Tuntuisikohan kullin työntyminen pimppaan tässä asennossa paremmalle kuin muissa? Ainakin se tulisi eri suunnalta pilluun ja hankaisi ihanasti niitä samoja poimuja, joita arasti nyt sormillani koskettelin. Olin työntänyt kaksi sormea sisälle tiukkaan pilluuni ja hieroin niillä kostean vaginani seinämiä.

Haluaisin tietää, miltä miehen kova kyrpä tuntuisi siellä. Jonain päivänä saan sen tietää ja nauttia suuresti. Minua alkoi kiihottaa aina vain enemmän se miehen himo naista kohtaan, jota aistii melkein joka päivä ympärillään. Sitä pidetään tietenkin yleisesti piilossa, mutta pelkät katseetkin kertovat, että se on koko ajan taustalla olemassa.

Miksi miehet haluavat niin kovin panna meitä naisia? Haluavatko he vain tiukkaa pillua, joka hyväilisi heidän jäykkinä seisovia peniksiään? Vai haluavatko he sitä muutakin läheisyyttä, joka seksin aikana on tärkeää? Haluavatko kaikki miehet tuntea helliä tunteita yhdynnän aikana, kuten naisetkin? Vai onko joillakin jätkillä vain pelkkä biologinen yhdyntä ja oma laukeaminen mielessä, kun he tahtovat päästä työntämään pippelinsä naiseen? Huohottavasta kurkustani pääsi vielä lujempi voihkaisu kuin äsken.

Käteni tärisivät, nuori pimppani värähteli voimakkaasti ja sisäinen lämmin väristys levisi ympäri hoikkaa naisenkehoani. Se ulottui aina punaisiin nänninpäihini saakka. Sain orgasmin hyväilystäni ja miehistä unelmoidessani. Tasasin hetken hengitystäni ja makasin vain paikoillani näkymättömien perhosten parveillessa alavatsassani. Muutamat niistä karkailivat muuallekin kehooni.

Kohta voisin taas jatkaa, ajattelin nautiskellen omasta tyydyttävästä ajastani. Pilluni oli erittäin kostunut, jopa suorastaan märkä, kun jatkoin notkeiden sormieni liikuttelua orgasmista toipuvassa vaginassani.

Se oli vielä nuori ja miehenkoskematon lemmenvako. Vaikka tahtoisin jo niin kiihkeästi päästää miehen sinne. En kuitenkaan ketä tahansa vaan hyvältä tuntuvan miehen, sellaisen, jolle todella tahdon itseni antaa. Ehkä neitsyt kuitenkin kiinnostaa suurta osaa miehistä? Tahtoisiko vielä keski-ikäinen ja vaikkapa hyvin säilynyt kuusikymppinenkin päästä neitsyen nuoreen jalkoväliin? Kuinka moni kiihkeä mies tahtoisikaan viedä nuoren halukkaan naisen koskemattomuuden ja tyydyttää tämän kiiman varmoilla otteillaan ja paksulla elimellään?

Kurkotin notkeaa niskaani sängyltä ja ohjasin varovasti vasemman rintani nännin suuhuni. Ylsin juuri ja juuri imemään sitä varovasti. Keskeytin tämän ajaksi pilluni sormettamisen ja nautin pelkästään omalla suulla hyväilystäni. Haluaisikohan kukaan niistä kahvilassa olleista miehistä nuolla minun rintojani? Kuinkahan kuumalta himokkaan miehen suu tuntuisi herkällä tissilläni? Ja tahtoisiko joku mies kovemmin ottein pitää minua hyvänä? Puristelisiko hän rintojani melkein kovakouraisesti ja muutenkin pitäisi minua kuin itselleen kuuluvana omaisuutena?

Naisena voisin haluta sellaistakin kohtelua joskus osakseni, koska se ajatuksena ainakin kiihottaa minua syvästi. Mutta sellainen onnistuisi vasta miehen kanssa, johon minulla olisi vahva luottamus. Nuoltuani neitseellisessä kiimassani molempia rintojani ja nautittuani pehmeiden tissieni saamasta tyydytyksestä halusin taas jatkaa sormetusta pimpassani. Lea oli tukevalla otteella kullissani kiinni sortsien päältä kun suutelin huulia ja puristelin terhakoita rintoja kädet hänen toppinsa alla, nostin hametta hivellen pakaroita ja sormien löytäessä kostean pillun, Lea oli avannut sortsini ja saanut ne valahtamaan nilkkoihini kullini seistessä ylväästi ylöspäin kaarevana sykäyksittäin nytkyen.

Kiusoittelin sormin häpyhuulia ja nipukkaa saaden Lean huohottamaan kiimassa, jatkoin hyväilyä Lean pillun puristuessa keskisormeni ympärille mikä oli syvällä pillussa, hän nylkytti persettään sormeni tehdessä edestakaista liikettä hänen sisällään huokailut voimistuivat ja koskettelin hellästi pikku nipukkaa Lean tullessa huipulle. Hän vatkasi itseään voihki ja orgasmi tuli rajuna kiimaisen naisen nauttiessa täysillä, en vetänyt pikkuhousuja alas vaan työnsin kullini pilluun venyttäen ne sivuun, mahtava tunne kun sain työntää kullini edestäpäin märkään pilluun minne se upposi kerralla.

Työntelin nautinnollisen hitaasti tuntien jokaisen pillun poimun mikä hyväili kulliani, hän oli mukana heitellen päätään puolelta toiselle ja työnsi vastaan minkä pystyi, kiimainen rakastelumme jatkui ihanan pitkään ja Lea hoki minun nimeäni, lipsutin taas sormella nipukkaa mikä sai hänet pyörittämään entistä nopeammin persettään kullini seuratessa hänen liikkeitään, Lea voihki kovaa. Pillun supistelu alkoi ja nainen laukesi antautuen täysin nautintoonsa, pallini vetäytyivät kun orgasmin raju kouraisu sai kullini nytkymään sperman purkautuessa pilluun, puskin kunnes jäin paikoilleen kullin ollessa syvällä Lean pillussa, pysyimme sisäkkäin ja suutelimme kunnes kullini luisti pois pillusta.

Nyt tunsin jo ylpeyttä kun olin saanut Lean niin moneen orgasmiin ja sanoinkin hänelle että korjaan autoaan aina kun on tarpeen mutta hän joutuu sitten opettamaan minua nussimaan ja mitä kaikkea nyt voimme keskenämme tehdä, Lea sanoi ettei hän joudu opettamaan vaan saa opettaa ja kullini on niin hyväkestoinen ettei tarvitse muitten enää hänen pilluaan anella vaan nyt päätimme nussia kahdestaan kunnes toisin sovitaan.

Aloimme Lean kanssa olemaan jatkuvasti yhdessä vaikka ikäeroa onkin vuosikymmeniä mutta se ei mitenkään vaikuta muuten paitsi emme kulje kovin usein yhdessä silloin kun naapurit ovat näkemässä, heillä kun varmaan riittää paheksuntaa jos tietäisivät että nussimme Lean kanssa lähes jokaisena päivänä kun vaan pystymme, asun kerrostalossa Lean talon lähellä ja tapaamme vain Lean luona missä saamme vapaasti pitää ääntä kun nautimme toisistamme.

Tapasin sen maalaistytön kaupungissa ja tunnistettuaan minut hän tuli kertomaan ettei ole enää piikana vaan muutti kaupunkiin, ja kävimme kahvilla juteltiin ja tyttö halusi nussia kanssani joten vein hänet Lean talolle ja aloimme kolmistaan nauttia nussien niin paljon ettei minulla enää tullut erektiota kun olin saanut tytön kanssa kolme orgasmia ja Lean kanssa kaksi, mutta tyttö käy usein nussimassa kanssamme ja olenkin oppinut jo nussimaan niin varmoin ottein että pystyn kyllä jo opettamaan joitakin naisia jos sellainen tarve tulee.

Tytön pillu on melkoisen löysä kun isokulliset ukot on maalla nussineet sen niin väljäksi, mutta kyllä se hyvältä tuntuu ja on mukava nussia Lean kireää pillua kun on ensin saanut tytön tyydytettyä, mittasivat kerran minun kullini ja totesivat että on varmasti kolmanneksi kookkain kulli tässä kunnassa kun niillä ukoilla on vielä isomman kalut, tyttö sanoi toisella olevan 24 senttiä pitkän ja toisella 22 senttisen kullin, minulla on 19 senttiä pitkä ja ympärysmittaa on 16 senttiä joten kyllä sillä on hyvä pilluja rynkyttää orgasmeihin.

Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.

Vähitellen tahtimme kiihtyy, ja laukeamme lähes yhäaikaa. Otat kyrpäni suuhusi, ja pian olen taas tunkemaan paksun kaluni tiukkaan vittuusi.. Tänään onnistuu parin tunnin kuluttua. Katsotaan palkintojen jako ensin.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Hei pillua tarjolla vaikka heti nettisekissä Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

: Pillu ja kulli haluan pillua

Pillu ja kulli haluan pillua Äiti haluaa nuorta miestä. Painoi sitä ja upotti sormen sisään, kai vain semmoisen nivelen välin verran. Toinen mies meni tytön päälle ja työnsi kullinsa pilluun raakamaisesti kun tyttö makasi hiekalla, mies nylkytti valtavalla kullillaan ja tyttö huusi ja reuhtoi, huomasimme kun vanhempi nainen lähestyi juosten ja meni repimään miestä pois tytön päältä, ei onnistunut vaan sai kimppuunsa toisen miehen ja hän repi naisen pillun esiin ja runkkasi rajusti sormillaan irstaan näköistä suurta pillua missä oli suuret roikkuvat häpyhuulet, toinen mies sai orgasmin ja spermaa pumppaava kulli oli syvällä tytön pillussa tytön ollessa jalat miehen ympärillä ja tyttö huusi kasvot punaisina ilmeisesti orgasmin saaneena. Iso musta kyrpä syvälle kurkkuun. Samin kasvoille nousee leveä hymy, kun hän huomaa, ettei minulla ole alushousuja jalassa.
Bb inka tuominen ilmaista seuraa 854
Pillu ja kulli haluan pillua Jami nuoli ja suuteli kaikkea alavatsan seudulla, kuljetti kielensä avulla minun erittämääni märkyyttä karvoilleni, jotka liimautuivat vasten ihoa. Pyyhin sillä hieman pimpin kosteusvaurioita pienemmäksi ja kuivasin samalla reisiäni. Tartun miehen kaluun ja alan liikuttaa kättäni hitaasti. Nyt hän työntää sormen sisääni. Olen niin kiimainen, että melkein kuolaan. Jamin kulli painoi häpykumpua ja kivespussi oli avonaisella pillullani jota häpyhuulet nyt suuteli.
BODY MASSAGE SEX VIDEO PORNO VIDEOT SUOMI 930

Pillu ja kulli haluan pillua -

Löin käsiäni yhteen ja komensin heitä rauhoittumaan. Kunpa joku himokas mies olisi tehnyt nyt minulle tätä silitysliikettä, sillä se tuntui niin hyvältä. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. Yksi musta kyrpä syvälle kurkkuun ja toinen pilluun. Hierontabrunette Lisätty: Kahvi on tietysti ylähyllyllä ja nousen jakkaralle ylettyäkseni siihen. Huokaisen kerran syvään ja avaan oven. Kumpikaan ei sano mitään, katsomme vain toisiamme silmiin.

Kuuma hieroja tietä mitä asiakas haluaa. Hieroja tietää mitän seksikäs asiakas haluaa. Taitava, brunette lutka ja hänen onnekas asiakas.

Blondi lesbohieroja tietää mitän kuuma asiakas haluaa. Kuuma prostituoitu ja hänen asiakas. Brunette lutka ja hänen asiakas hotellissa. Nuorel lutkal on vanhepi asiakas. Aistillinen hieronta ja sitten raju seksi. Aistillinen hieronta ja sitten kuuma seksi. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista.

Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet. Keskustelu24 Seksi Naisten itsetyydytys Hei pillua tarjolla vaikka heti nettisekissä Hei pillua tarjolla vaikka heti nettisekissä Oletko kanssani pillun kanssa panemassa Vitusti pillu on sinun Naista katsomaan Turku naista katsomaan ison runkkausta luontoon.

Tänään kolen tunnin päästä lisää ihanaa nettiseksii Nyt olen jo tovin klitaa härnännyt lähe mukaan panettaa Sally annan kyrpää suuhus ja pilluus Oon aikuinen isoaseinen ja panen sua joka reikään. Niin syvälle kuin menee Anna mulle heti pilluni on kiimassa. Laita viestiä Zimmerman suomi Voin tulla juttelemaan vaikka seksistä Minulla on alapää vähän jo märkä Tunnustelin kädelläni pyöreän pyllyni kaarta. Kunpa joku himokas mies olisi tehnyt nyt minulle tätä silitysliikettä, sillä se tuntui niin hyvältä.

Haluaisin peffastani olevan iloa miehille. Housut riisuttuani vedin myös varovasti puseroni pääni ylitse, jotten sotkisi sitä meikeillä.

Avasin myös tummat hiukseni vapaiksi siitä villistä kampauksesta, jonka olin aamulla kouluun lähtiessäni kietaissut niskaani. Ei voi olla totta, että Teemu oli sanonut sitä tänään kivaksi, vaikka se oli vain nopea hätäkampaus.

Eipähän se kyllä mikään harakanpesä ollutkaan, mutta ei mielestäni mikään huippulaitos myöskään. Tuntui hyvältä saada hiukset päivän jälkeen vapaiksi. Käteni jäivät hetkeksi leikittelemään rinnoilleni. Sivelin sormenpäilläni hetken suoraviivaisia ja tyylikkäitä liivejäni. Äiti oli ostanut ne synttärilahjaksi. Olen tyytyväinen rintoihini, koska ne ovat mielestäni ihan hyvänkokoiset ikäiselleni nuorelle naiselle. Päästin tissini hiusten lailla vapaiksi pidikkeistään.

Kauniinpunaiset nännini ojentuivat herkkinä vapaaseen huoneilmaan. Vein sormeni niiden päälle ja tunnustelin. Mietin samalla, miten miehiä voi kiihottaa niin paljon rintojen hyväily. Onko heille jäänyt lapsuudesta jokin halu rintoja kohtaan? Omalta kohdaltani ottaisin tissien hyväilyn mielelläni vastaan, koska ne ovat todella herkät ja tuottavat minulle suurta nautintoa. Jopa omin sormin koskettelu saa minut ihan kiihdyksiin. Päätin ottaa vielä vaaleanpunaiset pikkuhousuni pois, ennen kuin laskeutuisin pehmeälle sängylleni.

Päiväni olikin ollut niin villi, että pikkuhousuni olivat todellisessa pyykkäyskunnossa. Olin vilkuillut ja ajatellut poikia ja miehiä sen verran runsaasti, että alapääni oli laskenut tämän merkkinä naisellisia tahroja ohueen kankaaseen.

Osaavatkohan miehet koskaan kuvitella, että naisen pillusta saattaa valua montakin kertaa päivän aikana ja heitä silmiin katsoessa kiimaista, kirkasta lemmennestettä? Ja kuinka moni mies haluaisi päästä sitä heti maistamaan tai haistamaan? Nuori, hoikka keho ihan paljaana kävin viimein sängylleni selälleni.

Pehmeä päiväpeite hyväili selkääni ja peppuani altapäin. Miltä miehen hyväily sileällä ihollani olisikaan tuntunut? Miehen kädet voisivat olla karheat ja halukkaat tai sitten pehmeät, hyvin lämpimät ja hellät.

Varmasti kaikissa miehen käsissä olisi se sama kiihko, jos ne pääsisivät naista hyväilemään. Minäkin haluaisin hyväillä hennoilla sormillani miestä ja saada hänet nauttimaan. Haluaisin tehdä muutakin miestä miellyttävää. Nyt minun oli vain tyydyttävä tuottamaan nautintoa itselleni, koska olin sinkku. Aloin hieroa varovasti oikeaa rintaani. Aistikkaat nännini nöpöttivät kohti kattoa ja värähtelivät sisäisesti kosketuksistani. Tunsin jo pian suurta hyvänolon tunnetta itseni koskettelun seurauksena.

Vasen käteni jäi silittelemään rintoja, kun oikea kulkeutui huomaamattomasti alas jalkoväliini. Se oli edelleen sileä. Olin sheivannut huolellisesti hennon karvoitukseni kokonaan pois toissapäivänä eikä se ollut onneksi alkanut vielä kasvaa takaisin.

Ajattelin jälleen, mikä kiihottaisi miehiä ja poikia eniten. Kai joku pitäisi eniten luonnollisesta naisen alakarvoituksesta, koska minulla ainakaan se ei koskaan kasva liian villiksi vaan hennoksi ja pehmeäksi. Joku pitäisi varmasti enemmän pienestä muotoillusta karva-alueesta. Ehkä kaikille kuitenkin kelpaisi kokonaan posliiniksi sheivattu pikku pillu? Suuni aukesi hitaasti ja huomasin huokaisevani hiljaa. Vasemman käteni hyväilevä liike rinnoillani pysähtyi hetkeksi, mutta jatkui jälleen.

Oikean käteni sormet koskettelivat pieniä häpyhuuliani hellästi. Aamulla tuli joku postin- tai lehdenjakaja minua vastaan, kun lähdin kouluun.

Se oli ehkä vuotias ystävällisen näköinen mies ja varmasti perheenisä. Tykkäisiköhän se hyväillä nuoria häpyhuuliani, jos olisi tilaisuus siihen? Minulla on omasta mielestäni aika kauniit ja siistit häpyhuulet. Vai tahtoisiko postinjakaja ottaa minut miehenä heti?

Kiimainen pilluni haluaisi miestä niin kovasti. Sormeni siirtyivät tunnustelemaan klitorista, joka minulla on todella tuntoherkkä. Säpsähdin ihan omaa kosketustani ja tunsin sähköiskun virtaavaan nopeasti ylös rintoihin ja päähäni ja alas jalkoihin aina varpaisiin saakka.

Kiihottaakohan klitoris miestä erikseen vai pelkästään pillu kokonaisuutena? Ja kuinkahan moni mies haluaisi antaa naiselle suuseksiä? Haluaisivatkohan jo ihan nuoret miehenalut nuolla minua pienestä alapäästäni? Entä tahtoisivatko vähän vanhemmat jätkät päästä kielensä kanssa jalkojen väliin puuhamaan? Vieläkö keski-ikäiset ja sitä vanhemmat ukot tykkäävät nuolla naisen pimppiä ja maistella eroottisia eritteitämme?

Jos joku ei tahtoisi nuolla, niin ehkä hän sormettaisi sitäkin enemmän? Minun ei tarvinnut kauan hieroa klitoristani ja pyörittää sitä sormenpäälläni, kun jo sain ihanan orgasmin. Huokaisin kimeän voihkaisun tahdottomasti suustani, kun tuntui niin hyvältä.

Toivoin, etteivät veljet ja niiden kaverit kuulleet tätä, mutta sen jälkeen pikkupojat unohtuivat minulta. Onneksi taustamusiikkini soi huoneessa peittäen sopivasti huokaukseni ja voihkimiseni alleen. Tuoksukynttilä levitti huoneeseeni rauhoittavaa ja kiihottavaa tunnelmaa. Vasen käteni jatkoi jälleen hierovaa liikettään molemmilla rinnoillani ja oikea käteni uskalsi taas alkaa liikkua hiljalleen orgasmin jälkitunnelmissa värähtelevällä klitoriksellani.

Poikien liikunnanopettaja on meidän koulussa aika ihana ja komea. Se on ehkä kolmekymppinen. Tekeeköhän sen koskaan salaa mieli meitä nuoria lukiotyttöjä, kun se näkee meidän liikuskelevan koulussa? Jotkut oikein esittelevät sille rintojaan leveistä kaula-aukoistaan ja pyllistävät peppua sopivasti kohdalla. Tahtoisikohan poikien sporttiope panna koskaan meitä takaapäin mistään muusta piittaamatta? Välillä tuntuu, että ne ovat aina kovassa kiimassa.

0 responses on “Pillu ja kulli haluan pillua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *