Sinkut jyväskylä aihe

sinkut jyväskylä aihe

Aikuista väkeä on alkuillasta. Sieltä siirrytään sitten myöhemmin yläkertaan tai esim. Hyvä alkuillan paikka jossa voi kuunnella livemusaakin. Jyväshovissa käy koko ajan samat esiintyjät jaksa sitä iskelmä paskaa. Totuushan on ettei baarista hyvää saa. Johan se on jo lähtökohtaisesti väärin mennä etsimään rakkautta tuntemattomien humalahakuisten ihmisten seasta.

Pienikin viinan turrutus vääristää todellisuutta eikä ihmiset ole omia itsejään. Se on vähän sama kun menisit etsimään sieltä baarista työpaikkaa. Kyselisit humalassa humalaisilta että onko kellään tarjota töitä ja vielä sellainen unelmatyö on hakusessa. Kerros vielä alaspäin niin löytyy. En ole käynyt, mutta ohi mennessä jonon joskus nähnyt. Nimi on vaan siinä määrin omituinen että kannattanee jättää väliin, näin siis näkemättä koko paikka.

Hovissa oli ennen se pubi hyvä paikka käydä kahvilla mutta senkin muuttivat enempi kahvilan oloiseksi koko alakerran niin ei ole yhtä viihtyisä kuin ennen oli. Hotellin aamiaisessa ei ennen mitään vikaa ollut, en kerro missä muualla oli vikaa, mutta hovissa oli ihan ookoo se. Tuli siellä kaupparatsuna ollessa käytyä näet. Naisten paikka kumminkin oli ennen eli miehiä parikymmentä sitä yhtä naista kohti, jos yhä on samoin niin varmasti miehiä löytää sekä äiti että tytär, ovatko varattuja vaiko vapaita on sitten toinen juttu se.

Ainoa mulle tarjokas kun parisenkymmentä kertaa kävin, sanoi ihan hinnankin siellä. Minusta on aika paljon viisisataa markkaa panemisesta, vaikka oisikin työnantaja maksanut, mitä sitten nykyisin maksaisikaan.

Pornoa näkyi telkkarista, oli halvempaa se. Liika vanha olen tyttärelle minä joten en sähköpostiani tähän tyrkylle laita ja vanha olen äitillekin, kunhan ehdotan että kantsii mennä eri baareihin heitin.

Ystävällisiä oli ennen henkilökunnatkin, nykyisistä en tiedä. Muutama vuosi jo siitä kun viimeksi baarissa asti olen käynyt. Hinnat on liiallisia mulle. Eipä niitä muitakaan paikkoja ole olemassa. Osalla väkeä on työpaikan pikkujoulut mutta nekin on yleensä baarissa. Jos kohtaa toisen ihmisen humalassa ja kovassa metelissä, niin se on ihan sattumanvarainen ihminen, vielä satunnaisempi kuin esim. Ja mikä niitä yökerhojen asiakkaita yhdistää? No ei varsinaisesti yhtään mikään, alkoholi ehkä.

Viina muuttaa persoonaa ja monilla on tapana jauhaa ihan täyttä paskaa jotta pakka olis mahdollisimman sekaisin. Vielä kun baariin pukeudutaan muihin kun arkivaatteisiin niin totuus voi olla ihan muu. Tähän voi lisätä vielä sen kylmän käytöksen millä monet toisiinsa suhtautuvat vaikka ollaan muka iloisesti juhlimassa.

Ole siis fiksu ja boikotoi baaria! Tehkääpäs niin kuin minä eli mikäli tapaatte mielenkiintoisen ihmisen ravintolassa ja olette molemmat humalassa niin vaihtakaa puhelinnnumeroita ja ottakaa yhteyttä toisiinne seuraavana päivänä, kun olette selviä.

Mikäli molemmat haluavat tavata niin sitten vaan selvinpäin tapaamaan. Näin tein minä ja löysin elämänkumppanin. No höhhöh, yhtä hyvälle ne minusta on aamusellakin näyttänyt, mutta eipä ole varaa käydä baarisissa enää nykysin. Liiaksi kallista on, jää lisääntymättäkin kun ei varaa ole.

Ei sillä, en perusta juomisesta sitten yhtään jotenka vaikuttanee asiaan sekin mutta samoilla rahoilla mitä autoon menee voisi tämmönen työtönkin baarissa käydä jos mieli enempi tekisi. Vaan ne kun karkaa aamusella niin ei sitä viitsi.

Pate varmaankin saanut niin paljon torttua ettei kehdannut tuosta coveria tehdä mutta tässä toinen: Tässä näyttää artisti teineille mallia http: Matti 62 v Kyllä ennen oli asiat mallillaan, kun oli paikkoja minne viikonloppuisin mennä tapaamaan selvinpäin olevia miehiä.

Tanssilavoja oli vähän joka nurkalla ja niissä ei ollut A-oikeuksia. Ihan harmittaa kun nykynuorilla ei ole paikkoja minne mennä viikonloppuisin tapaamaan saman ikäisiään jos ei halua kännissä heilua.

Eipä ne miehet ennenkään selvinpäin olleet suurimmaksi osaksi. Ja naiset hylki jos huomasi että mies onkin selvinpäin, mikä lie auervaara. Mainittakoon että ei ne naiset selvinpäin olleet myöskään. Eipä semmosia ollut, vaikka mitä valehtelisivat. Toisin kuin miehillä joilta tarkastettiin takki. Muistakaahan muutkin sinkut nämä uudet artikkelit: Vastaa lähes tilannetta, että kapakasta pokaa jonkun tuntemattoman ja siihen tyydyttää itsensä ja jompikumpi häipyy samantien Yksinäisyys ja tyhjä olo vain jää.

Huonokin kumppanuus ja parisuhde antaa enemmän. No se on vain monilla pakko! Es mun kavereista yliopistossa kaikki jätkät harrastaa vain tuota!!!!!!!! On terveellistä ja kivaa! Siis toi linkeissä esitelty tapa harrastaa sitä!

Tuo viidesti viikossa -ohjelma on toimiva: Olen noudattunut vuosia jo tuota viidesti viikossa käpälään ohjelmaa!!!!! Etenkin nuoret ja nuorehkot aikuiset, siis juuri viriileimmät ihmiset näin tiettävästi tekevät! Paikalta voi häipyä vaan nakertamalla kätensä irti. Siksihän ne on 3. Enpä tunne ketään muualla tavannutta. Ehkä nykysin netissä kirjottelevat toisilleen, mutta en minä ainakaan sellasta lähtisi tapaamaan jota en ole nähnytkään.

Nykysyntyvyyskin kehnoa mahdollisesti juuri siksi että ravintolat on valtio tappanut, muuttuneet vähemmistöjen paikoiksi. Osassa varakkaita, osassa kaljaa juovia eläkeläisiä, sellaisia ei enää ole joihin kaikki sopisi. Tarkoitus on varmasti ollut juuri se vaikka muuta sanovat. Kerropas sinä muori meille kaikille, missä niitä voi tavata? Tapaamispaikkahan se taitaa olla monella hakusessa. Niin, olettaisin, että yliopiston opiskelijatyttöjen kokema ahdistelu, jos poika edes katsoo, on muodostunut tässä luvulla.

Mitä olen kuullut, niin ei "miesten naisiin kohdistamaa ihailua" koettu rikollisena puuhana sitähän se ei lain mukaan ole vielä kymmeniä vuosia sitten! Mitä omia opiskelujani muistan vajaan 10 vuoden takaa, niin kyllä yliopiston nuoret naiset olivat yhtä ynseitä jo silloin! Varmaankin puolet noin 10 urheilijakaveristani löysi opiskeluaikana muijan ja kaikki joko amiksen tai ammattikorkeen käyneen! Kyllä näin yliopistoihmisenä täytyy todeta, ettei yliopiston nuorten naisten tarvitse pelätä, että miehet heitä ahdistelisivat katsomalla!

Mistä lienevät saaneet sellaista päähänsä! No ei oo 4. Kuinka moni on enään yhdessä harvempi taitaa olla. Naisilla on varma saanti, miehistäkin joka kymmenes löytää. Varmuuden vuoksi vielä linkkikin, jollei tuolta ylläältä muuten löydy: Tietenkin aina voi muuttaa vaikkapa aasiaan, keskiseen eurooppaan taikka oikein vanha nainen afrikkaan niin saantia on keskinkertaisellakin.

He he, samat ukot siellä treffeissä roikkunu jo vuoskaudet, ei taida kelvata kellekkään Peräkammarit pojat ja piiat ne täällä väittelee, lol. Panomies on sananakin jo niin iljettävä! Mun kavereista ja tutuista yliopistossa 25v ei kukaan rakastele!!!!! Seksi on junttien touhua! Seksin kanssa puuhasteleville nykyään "vähän" naureskellaan!! Jyväskylässä nyt ei kaupungin koon takia tuota yöelämää niin ole.

Helsinki, Tampere, Turku ovat sellaisia joissa on jollei maasta muuta. Ravintoloissa juomista valtio verottaa ja se vähenee vuosi vuodelta. Eli muuttamaan mikäli tarkoitus on partnereita etsiskellä. Saapi nähdä kauanko järjestävät, riittääkö kävijöitä joten kannattaa mennä hetimiten kun vielä on pystyssä. Mistä luolakaudelta sä ja sun tyttäres ootte?!?! Nykyään on kuule Ipadit, kosketusnäytöt, blu-ray, full HD, Internet jne. Ei nykyään mietitä enää jotain seurustelua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ootteko amiksen käyneitä, ei millään pahalla! Niin eikä saa ahdistelijan leimaa kuten yliopistolla jo pelkästä naiselle tervehtimisestä!! Ahkeraan olet asiaa kertonut mutta setelit kädessä kun tervehtisit niin ei se ahdistaisi. Eikun rahat sinne mikä merkitsee. Jollei ole varaa niin mikäs ihme jos niitä ahdistaa, poikanen jolla ei ole millä elättää perhettä.

Mint condition ota Toi kylläkin melkosen ylihintainen, alkuperäinen sarja olisi toinen asia. Tällasen syrjäsen kaupungin yliopiston tyttösille voisi riittää vanha challengerikin, esim. Ei suositus, aja ensin http: Ei ees oma ollu Voipi olla mutta arvaapa jäikö ilman kun kylässä Kenraalilla ajeli?

Älä pure mun ananast On se vaan kumma kun yliopistossa on muilla enempikin ongelmana se, että niitä naisia on siellä liiaksi ja pitäisi välillä ehtiä opiskelemaankin. Sitten yksi ei ole saanut perustettua omaa lesboruikuttajien kerhoaan sinne kun sen vertaa oma-aloitteisuutta ei ole niin pitää yliopiston lisäksi vielä täällä itkeä omaa saamattomuuttaan. Pysyisi edes siellä yliopistolla vaan kun pitää muuallakin jatkaa. Sääli tyttöjä jotka joutuvat tuollaista kuuntelemaan. Puutteesa on sekin hyvä puoli, ettei saa mitään tautia!

Niinpä ei ole ihme, et seksiä harrastetaan yhä harvemmin ja yhä harvempien toimesta: Voisiko joku urheilija tai personal trainer tehdä mulle tuosta toimivan viidesti viikossa ohjelman??? Vaihda ainakin paikkaa, niin tulee vaihtelua. Tuohan on kyllä enemmän kestävyystreeniä, ei tuossa paljon variaatioita ole. Nopeutta voi toki yrittää vaihtaa: Sekä kuvainnollisesti että kirjaimellisesti!! Lisäx sexi on kauniiden ja rohkeiden - ei meidän tavisten!

Siis kuka enää vaakamamboilee?!?!??!? Meillä ainakin on tällanen n. Ei seksi ole koko elämä! Hiukka kuin tän vanhan leffan nerd-porukka, nörttejä ja ylpeitä sellaisia! Tiedetään, et tytöt inhoo meitä, mitä siitä: Joskus käydään yhdessä salilla kisokomassa rautaa.

Luetaan yhdessä Platonia tai vaikka Suomen historian pikkujättiläistä, tutustutaan mäkkiin - Mac lähes jokainen on pc: Onhan ne naiset monimutkaisia mutta myös pehmeitä. Seuran sisällä seurustelee kolme paria. Kesä on sinkuille hedelmällistä aikaa, koska ihmisten mielet ovat kesällä avoimempia. Kun näkee ihmisestä enemmänkin kuin pelkän nenänvarren, niin tutustuminen on helpompaa.

Kesällä on myös helppo keksiä yhteistä toimintaa. Tänään lauantaina sinkut järjestävät terassirallin, jonka aikana he kiertävät 16 terassia Jyväskylässä. Koreoiden johtajilla oli eilen yllätystapaaminen maiden rajalla.

Putin ja Abe tapasivat Moskovassa lauantaina. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Anonyymit sinkut auttavat toisiaan eteenpäin Jyväskylässä alkuvuonna toimintansa aloittanut sinkkukerho on pelastanut monia ihmisiä vaikeista elämäntilanteista.

Jaa artikkeli Facebookissa 0. Kerho kasvattanut jäsenmääräänsä Kerhon yhteenkuuluvuustunne on imaissut jokaisen uuden jäsenen toimintaan mukaan. Sinkut löytävät toisensa kesällä A. Lisää aiheesta Ota yhteyttä. Mestarien liiga Ronaldon unohtumaton saksipotku ja Zappacostan sivallus Lämmittele Mestarien liigan finaalia komeimmilla maaleilla.

Doping Venäläiset urheilujohtajat käänsivät takkinsa dopingin suhteen: Irlantilaiset hyväksyivät abortin selvällä enemmistöllä.

sinkut jyväskylä aihe

Sinkut jyväskylä aihe -

Valitse sellainen sali, jossa on niin miehiä kuin naisiakin. Kaikkea hyvää juuri Sinulle. Jokainen kokee elämässään seksihetkiä, jotka on luokiteltavissa kiusallisiksi. Pikaisesti vaan elämää alulle ja naps! Vaaleat hiukset ja komea. Kuka saa ja kuka ilmainen porno hd seksiä oulussa elämässä on muutakin kuin sexi joka tietty kuuluu suhteeseen.

Kohtuudella nautittuna se voi tehdä hyvää. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Näissä suomalaiskaupungeissa ei peitto heilu — arvaatko, mistä löytyvät seksinkipeimmät sinkut? Vaasassa lempi leimuaa eniten! Mainos   uutinen jatkuu alla.

Onko sinulla yksinäisen identiteetti? Miehelle pitää antaa suuseksiä joka päivä. Lue lisää aiheesta Seksi. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla.

Valitse purkki huolella Maapähkinävoi sisältää runsaasti hyviä ravintoaineita, mutta myös rasvaa. Kysy miehiltä Miehet Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miehet vastaavat Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Kysy miehiltä Miehet Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Kysy miehiltä Miehet Miksi mies on mieluummin kanssani huonossa suhteessa kuin yksin? Kysy naisilta Pettäminen Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Kysy naisilta Kommunikointi Miksi naisen "kyllä" voi tarkoittaa myös "ei"?

Kysy naisilta Parisuhde Mitä haluaisitte parisuhteiltanne enemmän? Ei paljon sitä seurustelua oo ollu!!! Ikähaarukka 23 - 30v ja ihan monella 30v jatko-opiskelijoita, toisen tutkinnon opiskelijoita jne.

Mitä oon tutkimuksia ja nettikeskustelu ym. D Poikuus kannattaa aina: Missä voisi tavata tällaisen puhtoisen, hyvätapaisen kunnon pojan?? Missä nämä käyvät ns. Ei me käydä viihteellä tavattaisiin yliopiston kirjastolla ota läppäri mukaan? Näitä lukiessa saa kyllä sen käsityksen, että vanhan-ajan kunnon poikaystäviä ei taida nykysin enää löytyä minkään ikäisille! Sääli, että jotkut ihmiset näköjään luulevat, että onni löytyy kaalimadosta.

Nykynaisen elämää ohjaa tuo reisien yhtymäkohdassa sijaitseva tunne-elin. Miltä siellä tuntuu, vai tuntuuko miltään. Aistinta vaihtelee toki kuukausikierron mukaan ja sen myötä myös mielipiteetkin ja suhtautuminen kanssaihmisiin. Tuosta syystä johtuen naisten tekemät päätökset on huomattavan epäjohdonmukaisia ja enemmän tunteeseen perustuvia. Ristiriitainen tuo sinun väitteesi että naiset eivät halua seurustelusuhdetta ellei sitten ole paksu lompakko, ja samalla kuitenkin naisten tekemät päätökset ovat epäjohdonmukaisia ja tunteeseen perustuvia.

Taloudellisen vakauden hakeminenhan on ennenkaikkea järjellä, ei tunteella, harkittu asia. Harmillista että podet noin huonoa itsetuntoa ja kuvittelet ettet kelpaisi kenellekkään, on todella kurjaa että luulet ihmisten ajattelevan sellaista mitä ihmiset eivät todellisuudessa ajattele. Kuluuhan se elämä noinkin mutta jostain syystä tuntuu pahalta puolestasi, toivon että opit arvostamaan itseäsi vielä joskus sellaisena kuin olet, ja ymmärrät olevasi rakastettava, lahjakas ja arvokas yksilö ihan omana itsenäsi.

Kaikkea hyvää juuri Sinulle. London on paikka jossa tuntuu viihtyvän kaikenikäiset. Siellä on kolme erilaista puolta joista voi valita mieleisensä tai sitten seikkailla kaikkien niiden välillä. Sieltä se kumppani minullekin löytyi vaikken ikipäivänä olisi uskonut sellaista uskonut löytäväni ravintolasta.

Jyväskylän lähiöissä vaanii satoja yyhoo-prinsessoja jotka ovat valmiina iskemään baarin hämyssä sopivan varakkaalta näyttävään saaliiseen. Äijällä väliä kunhan leipä vaan kunnolla levenisi ja voisi näyttää exälle jolla on nuori kaunotar kainalossa.

Pikaisesti vaan elämää alulle ja naps! Moni poika on erehtynyt, moni hyvä mies mennyt. Kyllä huomannu baarissa miten nämä rusinat keikistelee ukkoje edessä tekevät ittensä naurunalaiseks pysykää vaan kotona sukkia kutomassa. Rusina ku ruusu Minä, rusina olen lähdössä taas tulevana viikonloppuna rusina-ystäväni kanssa baariin. Tanssimme ja nauramme, sitä toiset sanovat keikistelyksi.

Ei voi mitään mikäli joidenkin mielestä teemme itsemme naurunalaiseksi. Me rusinat olemme varattuja ja miehillemme uskollisia naisia emmekä välitä muista miehistä emmekä heidän mielipiteistä pätkääkään.

Mikäli hauskanpitomme heitä haittaa niin menkööt muihin baareihin katselemasta. Kyse onkin näistä yh äideistä jotka raahaa tyttönsäkin baariin ja yhessä ollaan tyrkyllä on Se noloo. Yksi tykkee äetistä ja toenen tyttärestä Ainakaan jyväshovin yläkerta ei ole teinibaari, sieltä saa ihan mukavaa seuraa jos jaksaa hakea.

On totta, että jyväskylä on teinibaarien luvattu kaupunki mutta johtunee opiskelioista. Mutta vihje on että jyväshoviin vaan, sielä on alakerrassa teinibaari mytt yläkerrassa aikuisempaa porukkaa. Jyväskylähän onkin kunnon lihatiskejä täynnä ei sellasiin viitti nelikymppinen mennä ja jyväshovi on taas täynnä näitä kukkamenko tätejä onneks on pubit keksitty.

Siellä ei montaa teiniä näe illan aikana. Aikuista väkeä on alkuillasta. Sieltä siirrytään sitten myöhemmin yläkertaan tai esim. Hyvä alkuillan paikka jossa voi kuunnella livemusaakin. Jyväshovissa käy koko ajan samat esiintyjät jaksa sitä iskelmä paskaa. Totuushan on ettei baarista hyvää saa.

Johan se on jo lähtökohtaisesti väärin mennä etsimään rakkautta tuntemattomien humalahakuisten ihmisten seasta. Pienikin viinan turrutus vääristää todellisuutta eikä ihmiset ole omia itsejään. Se on vähän sama kun menisit etsimään sieltä baarista työpaikkaa. Kyselisit humalassa humalaisilta että onko kellään tarjota töitä ja vielä sellainen unelmatyö on hakusessa. Kerros vielä alaspäin niin löytyy. En ole käynyt, mutta ohi mennessä jonon joskus nähnyt. Nimi on vaan siinä määrin omituinen että kannattanee jättää väliin, näin siis näkemättä koko paikka.

Hovissa oli ennen se pubi hyvä paikka käydä kahvilla mutta senkin muuttivat enempi kahvilan oloiseksi koko alakerran niin ei ole yhtä viihtyisä kuin ennen oli. Hotellin aamiaisessa ei ennen mitään vikaa ollut, en kerro missä muualla oli vikaa, mutta hovissa oli ihan ookoo se. Tuli siellä kaupparatsuna ollessa käytyä näet. Naisten paikka kumminkin oli ennen eli miehiä parikymmentä sitä yhtä naista kohti, jos yhä on samoin niin varmasti miehiä löytää sekä äiti että tytär, ovatko varattuja vaiko vapaita on sitten toinen juttu se.

Ainoa mulle tarjokas kun parisenkymmentä kertaa kävin, sanoi ihan hinnankin siellä. Minusta on aika paljon viisisataa markkaa panemisesta, vaikka oisikin työnantaja maksanut, mitä sitten nykyisin maksaisikaan. Pornoa näkyi telkkarista, oli halvempaa se. Liika vanha olen tyttärelle minä joten en sähköpostiani tähän tyrkylle laita ja vanha olen äitillekin, kunhan ehdotan että kantsii mennä eri baareihin heitin.

Ystävällisiä oli ennen henkilökunnatkin, nykyisistä en tiedä. Muutama vuosi jo siitä kun viimeksi baarissa asti olen käynyt. Hinnat on liiallisia mulle. Eipä niitä muitakaan paikkoja ole olemassa. Osalla väkeä on työpaikan pikkujoulut mutta nekin on yleensä baarissa. Jos kohtaa toisen ihmisen humalassa ja kovassa metelissä, niin se on ihan sattumanvarainen ihminen, vielä satunnaisempi kuin esim.

Ja mikä niitä yökerhojen asiakkaita yhdistää? No ei varsinaisesti yhtään mikään, alkoholi ehkä. Viina muuttaa persoonaa ja monilla on tapana jauhaa ihan täyttä paskaa jotta pakka olis mahdollisimman sekaisin. Vielä kun baariin pukeudutaan muihin kun arkivaatteisiin niin totuus voi olla ihan muu. Tähän voi lisätä vielä sen kylmän käytöksen millä monet toisiinsa suhtautuvat vaikka ollaan muka iloisesti juhlimassa. Ole siis fiksu ja boikotoi baaria!

Tehkääpäs niin kuin minä eli mikäli tapaatte mielenkiintoisen ihmisen ravintolassa ja olette molemmat humalassa niin vaihtakaa puhelinnnumeroita ja ottakaa yhteyttä toisiinne seuraavana päivänä, kun olette selviä. Mikäli molemmat haluavat tavata niin sitten vaan selvinpäin tapaamaan.

Näin tein minä ja löysin elämänkumppanin. No höhhöh, yhtä hyvälle ne minusta on aamusellakin näyttänyt, mutta eipä ole varaa käydä baarisissa enää nykysin. Liiaksi kallista on, jää lisääntymättäkin kun ei varaa ole.

Ei sillä, en perusta juomisesta sitten yhtään jotenka vaikuttanee asiaan sekin mutta samoilla rahoilla mitä autoon menee voisi tämmönen työtönkin baarissa käydä jos mieli enempi tekisi. Vaan ne kun karkaa aamusella niin ei sitä viitsi. Pate varmaankin saanut niin paljon torttua ettei kehdannut tuosta coveria tehdä mutta tässä toinen: Tässä näyttää artisti teineille mallia http: Matti 62 v Kyllä ennen oli asiat mallillaan, kun oli paikkoja minne viikonloppuisin mennä tapaamaan selvinpäin olevia miehiä.

Tanssilavoja oli vähän joka nurkalla ja niissä ei ollut A-oikeuksia. Ihan harmittaa kun nykynuorilla ei ole paikkoja minne mennä viikonloppuisin tapaamaan saman ikäisiään jos ei halua kännissä heilua.

Eipä ne miehet ennenkään selvinpäin olleet suurimmaksi osaksi. Ja naiset hylki jos huomasi että mies onkin selvinpäin, mikä lie auervaara. Mainittakoon että ei ne naiset selvinpäin olleet myöskään. Eipä semmosia ollut, vaikka mitä valehtelisivat. Toisin kuin miehillä joilta tarkastettiin takki. Muistakaahan muutkin sinkut nämä uudet artikkelit: Vastaa lähes tilannetta, että kapakasta pokaa jonkun tuntemattoman ja siihen tyydyttää itsensä ja jompikumpi häipyy samantien Yksinäisyys ja tyhjä olo vain jää.

Huonokin kumppanuus ja parisuhde antaa enemmän. No se on vain monilla pakko! Es mun kavereista yliopistossa kaikki jätkät harrastaa vain tuota!!!!!!!! On terveellistä ja kivaa! Siis toi linkeissä esitelty tapa harrastaa sitä! Tuo viidesti viikossa -ohjelma on toimiva: Olen noudattunut vuosia jo tuota viidesti viikossa käpälään ohjelmaa!!!!!

Etenkin nuoret ja nuorehkot aikuiset, siis juuri viriileimmät ihmiset näin tiettävästi tekevät! Paikalta voi häipyä vaan nakertamalla kätensä irti. Siksihän ne on 3. Enpä tunne ketään muualla tavannutta. Ehkä nykysin netissä kirjottelevat toisilleen, mutta en minä ainakaan sellasta lähtisi tapaamaan jota en ole nähnytkään. Nykysyntyvyyskin kehnoa mahdollisesti juuri siksi että ravintolat on valtio tappanut, muuttuneet vähemmistöjen paikoiksi.

Osassa varakkaita, osassa kaljaa juovia eläkeläisiä, sellaisia ei enää ole joihin kaikki sopisi. Tarkoitus on varmasti ollut juuri se vaikka muuta sanovat.

Kerropas sinä muori meille kaikille, missä niitä voi tavata? Tapaamispaikkahan se taitaa olla monella hakusessa. Niin, olettaisin, että yliopiston opiskelijatyttöjen kokema ahdistelu, jos poika edes katsoo, on muodostunut tässä luvulla. Mitä olen kuullut, niin ei "miesten naisiin kohdistamaa ihailua" koettu rikollisena puuhana sitähän se ei lain mukaan ole vielä kymmeniä vuosia sitten! Mitä omia opiskelujani muistan vajaan 10 vuoden takaa, niin kyllä yliopiston nuoret naiset olivat yhtä ynseitä jo silloin!

Varmaankin puolet noin 10 urheilijakaveristani löysi opiskeluaikana muijan ja kaikki joko amiksen tai ammattikorkeen käyneen! Kyllä näin yliopistoihmisenä täytyy todeta, ettei yliopiston nuorten naisten tarvitse pelätä, että miehet heitä ahdistelisivat katsomalla! Mistä lienevät saaneet sellaista päähänsä!

No ei oo 4. Kuinka moni on enään yhdessä harvempi taitaa olla. Naisilla on varma saanti, miehistäkin joka kymmenes löytää. Varmuuden vuoksi vielä linkkikin, jollei tuolta ylläältä muuten löydy: Tietenkin aina voi muuttaa vaikkapa aasiaan, keskiseen eurooppaan taikka oikein vanha nainen afrikkaan niin saantia on keskinkertaisellakin. He he, samat ukot siellä treffeissä roikkunu jo vuoskaudet, ei taida kelvata kellekkään Peräkammarit pojat ja piiat ne täällä väittelee, lol.

Panomies on sananakin jo niin iljettävä! Mun kavereista ja tutuista yliopistossa 25v ei kukaan rakastele!!!!! Seksi on junttien touhua! Seksin kanssa puuhasteleville nykyään "vähän" naureskellaan!!

Jyväskylässä nyt ei kaupungin koon takia tuota yöelämää niin ole.

0 responses on “Sinkut jyväskylä aihe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *